Nosz kurde, skoro ta Meganka jest od Twojego ojca to co się kurde zastanawiasz? bież bez zastanowienia ją i już Swoją drogą to trochę dziwne, że ojciec sprzedaje dziecku samochód.....
166 2,4 JTDm - jest 156 19 JTD - była 306 1,4 - był
Hhahah autoitalia też tak pomyślałem Ja również bym wziął samochód od ojca przynajmniej masz pewność, że wszystko w nim jest w porządku i zawsze może trochę od ojca wytargujesz
Spotkanie z autobusem lub tramwajem - jak się zachować na drodze? Nieodłącznym elementem ruchu w miastach są pojazdy komunikacji miejskiej. Kierowca musi pamiętać, że choć tramwaj najczęściej ma pierwszeństwo, to od tej zasady jest kilka wyjątków. W pobliżu przystanków trzeba ...
Testy czterech Audi R18 e-tron quattro Audi przeprowadzi testy czterech Audi R18 e-tron. Są one bezpośrednio związane z przygotowaniem do dwudziestoczterogodzinnego wyścigu w Le Mans. Obok wytypowanych do wyścigu pojazdów z numerami startowymi 1, 2 i 3, ...
Dokładnie, za 5k BMW będziesz miał.... no będziesz po prostu miał, kumpel kupił kiedyś e36 z gazem już za 2k.... też miał BMW. W garażu Później spylił je po pod rychtowaniu za 3k i z tego co wiem długo nie pojeździło więc to za 5 również nie będzie szałowe Bierz megankę jak jest w dobrym stanie
166 2,4 JTDm - jest 156 19 JTD - była 306 1,4 - był
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.