Nosz kurde, skoro ta Meganka jest od Twojego ojca to co się kurde zastanawiasz? bież bez zastanowienia ją i już Swoją drogą to trochę dziwne, że ojciec sprzedaje dziecku samochód.....
166 2,4 JTDm - jest 156 19 JTD - była 306 1,4 - był
Hhahah autoitalia też tak pomyślałem Ja również bym wziął samochód od ojca przynajmniej masz pewność, że wszystko w nim jest w porządku i zawsze może trochę od ojca wytargujesz
Audi A3 Sportback g-tron Audi A3 Sportback g-tron to wielki krok marki na drodze ku zrównoważonej mobilności. Kompaktowy pięciodrzwiowy samochód, który zadebiutuje pod koniec 2013 roku, do napędu wykorzystuje Audi e-gaz, paliwo ...
Toyota Yaris Hybrid-R concept Rok po rynkowej premierze Toyoty Yaris Hybrid, na targach we Frankfurcie 2013 zadebiutował 420-konny Yaris Hybrid-R concept z napędem 4x4. Był to kolejny po wyścigówce Toyota TS030 Hybrid samochód, który ...
Dokładnie, za 5k BMW będziesz miał.... no będziesz po prostu miał, kumpel kupił kiedyś e36 z gazem już za 2k.... też miał BMW. W garażu Później spylił je po pod rychtowaniu za 3k i z tego co wiem długo nie pojeździło więc to za 5 również nie będzie szałowe Bierz megankę jak jest w dobrym stanie
166 2,4 JTDm - jest 156 19 JTD - była 306 1,4 - był
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.