Pierwsze to zobacz jak to auto wygląda,rzuca się w oczy,mnie przynajmniej podoba się najbardziej ze wszystkich aut w tej klasie.Pamiętaj,że Renault podobnie jak Opel ,Ford i Fiat produkują z roku na rok coraz lepsze jakościowo auta,w mojej rodzinie jest już 5 aut Renault w tym 1 Megane I i 2 Megane II.Wszyscy jesteśmy z tych aut zadowoleni od lat
![Exclamation :!:]()
Tylko warunek autko nie może być szrotem. Silniki benzynowe Renault to Poezja
![Exclamation :!:]()
,nie ma z nimi żadnego problemu,po prostu zapominasz ,że silnik masz!Jeśli porzucisz utarte frazesy tyczące tych aut,które po prostu są wyjeżdżone i zaniedbane ,dlatego potrafią szwankować(jak wszystkie),to kupisz to auto i docenisz jego walory.Mój brat myśli o zakupie właśnie Megane III,teraz ma Clio II,które przejechało już 170 tyś km,wcześniej jeździł nim leśnik po lasach.Teraz byłem na przeglądzie,przy aucie praktycznie ,nic brat od kilku lat nie robi,zawieszenie nie tknięte(poza amorkami i sworzniem wahacza).Diagnosta powiedział,że nie spodziewał się,że auto będzie w idealnym stanie,ale cóż,Clio ma tylko 160 tyś km przebiegu.Ja do Francuzów nie mam nic,kupiłbym Megane III z marszu
![Cool :cool:]()