Megane

24 Gru 2010, 22:14

co mi możecie o nim powiedzieć:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
casablanca
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Konin

25 Gru 2010, 08:33

A już myślałem że kupiłaś Lanosa bo mamy u nas na forum własnie kobiete z Konina która kupiła sobie Lanosa ale jednak nie Ty.

A co do tej Meany to wygląda ładnie ale tak z przodu lewy kierunkowskaz coś ucieka od lampy (szczelina której po prawej stronie nie ma) a z tyłu widać że ruda już pomału wychodzi.Wiem że sie czepiam ale no to widać gołym okiem.Ale mimo to i tak bym jechał oglądac :mrgreen:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

25 Gru 2010, 09:24

Dokładnie tak jak przedmówca napisał...Nierówna szczelina,halogen i lampa przednia inne barwy szkła źle spasowana uszczelka no i zderzak z przodu jakoś dziwnie osadzony byc może to zbieg okoliczności...:) poza tymi szczegółami wygląda całkiem nieźle...Warto obejżeć.
rafiramzes
Nowicjusz

Miejscowość: Oleśnica

25 Gru 2010, 12:25

barol, chciałabym lanosa, albo punto chociaż, ale jak na złość nie mogę znaleźć niczego w okolicy...;/
casablanca
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Konin

25 Gru 2010, 12:34

A może coś takiego [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

25 Gru 2010, 15:33

To poczekaj aż coś znajdziesz.
Megane na pewno będzie gniło i niestety opanowanie tego jest uciążliwe i kosztowne ,a wartość auta nie wzrasta...
artur73
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Co czeka branżę warsztatową w 2023 roku?
    Najnowsze dane wskazują, że w 2022 roku w Polsce zarejestrowano niemal 383 tysiące nowych aut osobowych oraz ponad 700 tysięcy samochodów używanych importowanych z zagranicy. Mniejsza dostępność nowych pojazdów, ...