Mercedes 123

01 Cze 2008, 13:55

Witam, jestem nowy i pewnie pomylilem dział. Mam możliwość kupienia Mercedesa 123 2.0 diesel, właścicielką jest znajoma z niemiec auto nabyła w roku 84 a rok produkcji to 82, auto od zawsze garażowane, kolor biały, serwisowane tylko u mercedesa, nigdy nie było nawet porysowane, przebieg w 100% oryginał 120 tyś. km. Auto wygląda jak nowe, kompletnie zero rdzy, ciągle użytkowane (raz w tygodniu do sklepu). Dodam ze kobieta ma 80 lat i ze względu na wiek chce się pozbyć auta. Pytanie moje jest następujące, ile w polsce mogłbym dostac za takie auto, nie myśle o kupnie dla siebie bo mam już swoje auto. Niestety narazie nie dysponuje fotkami ale gwarantuje ze auto jest jak nowe zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz. Są do niego koła zimowe oraz letnie na alu, opony jak nowe. Proszę o podpowiedz ile możnaby dostać u nas za taką sztukę? pzdr
paweel
Nowicjusz

01 Cze 2008, 14:04

myślę że tak w granicach 3.500 do 4.500. Jak z takim przebiegiem to może troszkę więcej.
Byku
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: PL
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

15 lat sukcesów Toyoty Prius
    15 lat temu została zaprezentowana pierwsza generacja Toyoty Prius, której debiutowi towarzyszyło hasło "w samą porę na 21 wiek". Półtorej dekady później, najlepiej sprzedający się samochód hybrydowy ...
    SKODA Octavia kombi
    Gama Nowej Skody Octavii została poszerzona o wersję kombi. Dopłata do wersji liftback wynosi 4000 zł, niezależnie od wersji wyposażenia i silnika. W tej cenie Klient otrzymuje wyjątkowo obszerne i funkcjonalne nadwozie oraz ...