Wiem ze podobny temat był ale z silnikiem w dieslu i nie wiem czy to jakaś różnica. Ja mam 2300 cm w benzynie z gazem... i wjechałem w wode która wydawała sie płytka, ale jednak byla dosc głeboka, przejechalem przez nią bez problemów. Dalsza jazda też nie wskazywała zeby mialo byc cos nie tak. Dojechalem gdzie mialem dojechać zgasiłem auto i po kilku godzinach juz nie odpaliło. Z wydechu podczas prób odpalania nic sie nie ulatnia. Czasami strzela ta gumka (wężyk) od powietrza co jest pod filtrem powietrza i jeszcze jak sie kręci rozrusznikiem to po jakmis czasie obrotomierz skacze tak pod 4 tys i tak jakby mial opalic i gaśnie. Za co w ogóle sie najpierw zabrać, co zrobić ?
Hybrydowe "rakiety" czyli sportowe samochody z napędem hybrydowym Sportowe samochody powstały z myślą o tym, by dostarczać niezapomnianych wrażeń z jazdy, a także wyjątkowych wrażeń estetycznych. Wraz z ewolucją motoryzacji pod maski tych, dostarczających emocji, najwspanialszych samochodów ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.