Mercedes 190 - na co zwracać uwagę przy zakupie???

24 Mar 2010, 20:50

Witam was serdecznie!

Jestem zainteresowana kupnem Mercedesa 190, 1.8, benzyna+lpg z 1993 roku, mam jedną taką furę na oku i niedługo idę oglądać.
Mam do was pytanie - na co konkretnie zwracać uwagę przy zakupie takiego samochodu??
Za wszelkie uwagi serdecznie dziękuję :)
blondynka24
Początkujący

Miejscowość: Bydgoszcz
Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Honda Jazz 1.4, 2004

24 Mar 2010, 21:15

przedewszystkim na rdzę spód oraz tylne zawieszenie czy trzyma się budy tzn. samochodu rdza potrafi spustoszyć mocowania. :wink:

merca jakoś nie trapią poważne usterki :wink:
Ostatnio edytowany przez Konsar008, 25 Mar 2010, 09:35, edytowano w sumie 1 raz
Konsar008
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Północ

24 Mar 2010, 21:44

zwróć uwagę czy podwozie nie jest przegnite bo mimo że to mercedes to jednak pare lat już ma...
Fuckir
fuckir
Początkujący

Miejscowość: Bydgoszcz

24 Mar 2010, 23:38

Głowinie na spód oraz łączenia między drzwiami. Moga rdzewiec,ale to w sumie normalne. Autko ma już 17 lat... Oprócz tego elementy zawieszenia-przypatrz sie w jakim są stanie.
Alkomaty
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Filmy szpiegowskie Toyoty Supry z toru Nürburgring
    Szpiegowski film z testów Toyoty Supry na torze Nurburgring. Tył auta przypomina koncepcyjny supersamochód Toyota FT-1. Premiera flagowego auta sportowego Toyoty jest przewidywana na 2018 r., rok po debiucie ...
    Dacia Logan MCV
    Model słynący z atrakcyjnej ceny w stosunku do oferowanej przestronności wnętrza, wysokiej niezawodności i praktyczności, zyskał nowy design, nowe osiągi oraz silniki. Nowy Logan MCV – 5-miejscowe kombi – jest ...