Mercedes 190

14 Lip 2009, 04:32

na zaraz za drążkiem zmiany biegów znajdują się włącznik świateł awaryjnych regulacja lusterka a obok coś co mnie męczy pokrętło ze znaczkiem V czy może mnie ktoś oświecić
grzesiek mic
Nowicjusz

Miejscowość: mazowieckie

13 Sty 2011, 23:13

Nie chce zakładać nowego tematu wiec zapytam tutaj,czy jest realne żeby samochod za ta kase nadawał sie do jazdy? link ponizej:

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
CutleR
Nowicjusz

Miejscowość: Olsztyn

14 Sty 2011, 09:26

Napiszę tak! Na wygląd auto się prezentuje dobrze,wystarczy tylko odpalić silnik i wszystko wiadomo.Być może to auto jest więcej warte,ale wiesz,silnik benzyna,do LPG się nie nadaje.Na pewno, jeśli silnik,skrzynia jest ok,będziesz musiał trochę w niego włożyć,już widzę,że przewody zapłonowe są do wyrzucenia,np.Patrz :!: Blacha,silnik,skrzynia,wydech.Stan zawieszenia można opanować tanim kosztem,pisz do mnie na priv,jeśli auto kupisz ,to dam ci kilka cennych wskazówek,znam te auta na wylot :!: Zapalisz silnik,nie ma prawa puścić dymku siwego(poza parą),pamiętaj o tym,jeśli będzie kopcił ,to daj sobie spokój :!:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

26 Sty 2012, 19:17

witam
mam problem z odpaleniem auta, gdy kręce prawie odpala i gaśnie jaka może być przyczyna :(
kali1984
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 05 2011
Auto: mercedes190e
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kia pro_cee’d GT - pierwszy szkic nowego samochodu
    Koncern Kia Motors opublikował wczoraj pierwszy szkic nowego samochodu o wyraźnie sportowym zacięciu - modelu pro_cee’d GT . Producent nie zdradza jeszcze wielu szczegółów dotyczących nowego modelu jednak ...