Mercedes 190. Warto kupić???

14 Lut 2009, 16:41

Joter masz takie samo podejście do życia jak ja,jestes po prostu luzakiem z dozą humoru,dlatego nawet przez mysl mi nie przyszlo,że możesz kpić.Miałes tę bryczkę to wiesz o tym,ze rdza dawno przestaje mlaskać przy tym samochodzie a bryka dalej jezdzi.Mnie tylko dziwi jedno,dlaczego do tych Merasi nie zaprojektowano luf! :lol:Blacha?Cóz widzisz trzeba konserwowac ,ta saperka mi sie spodobala i ten wor piachu w bagazniku Tak wlasnie nalezy podchodzic do tego samochodu .Pozdrawiam!
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

14 Lut 2009, 16:46

Ach jest jeszcze Słowik nastepny Mercman z podobnym podejsciem ,sztywniacy do Merców nie powinni nawet wsiadać !Bo wystarcza to,ze Merasie z tamtych lat to pancerni sztywniacy.Kierowca Merasia taki byc nie może !Było by zbyt nudno. :wink:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

14 Lut 2009, 19:22

Ja nie jestem żadnym sztywniakiem :lol: W Mercedesie czuję atmosferę rozprężenia :lol:
Joter z tą namiastką Mercedesa to trochę przesadziłeś, to że jest mały nie musi być wadą, bo niektórzy jak sami jeżdza lub w dwie osoby wolą kupić 190 niż W124. A przecież to praktycznie to samo.
slowik93
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Augustów

14 Lut 2009, 20:43

Ktokolwiek majacy samochod innej marki ,nawet większy gabarytowo gdy wsiądzie do mojego to mówi,jadnak gdy usiadziesz za kierownica Mercedesa to widzisz tę machę przed sobą ,taką długą no i ta gwiazda z przodu.Samochody maja czasami wieksze a masek nie widzą.Ja lubie maske przed sobą widzieć.Naturalnie to nie jest tak,ze uwazam 190-tke za supersamochod bo nie te lata.Mesiek Baleron czyli W-124 jest samochodem lepszym ale tylko dlatego,że jest większy zdecydowanie ale ciezszy tylko o 100kg :shock: Gdybym miał wybierać teraz miedzy tym a tym modelem?Wybrałbym tego który jest w lepszym stanie.Jesli kupujecie ktorys z tych samochodów i pukacie sie po głowach gdy widzicie,ze ktoś za tak stary samochod duzo żąda to wiedzcie jedno,warto.Zadziadowanego Merasia wam nie polecam nawet gdybyscie mieli go otrzymać za darmo.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

14 Lut 2009, 23:14

Wybrałbym tego który jest w lepszym stanie. i to się nazywa słuszna odpowiedź, z którą się w 100% zgadzam! :lol:
Jesli kupujecie ktorys z tych samochodów i pukacie sie po głowach gdy widzicie,ze ktoś za tak stary samochod duzo żąda to wiedzcie jedno,warto. z tym też się zgadzam
Kiedyś w jednym ogłoszeniu Mercedesa W210 widziałem takie zdanie:
"Jeśli ktoś ma dobrego Mercedesa to albo będzie się wysoko cenił albo go wogle nie sprzeda" i w tym ogłoszeniu był okularnik za dość wysoką cenę ale w stanie conajmniej bardzo dobrym, idealnym!
slowik93
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Augustów
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Yaris Hybrid-R - sportowa hybryda
    Toyota Yaris Hybrid-R, która w wersji koncepcyjnej zadebiutowała podczas Salonu Samochodowego we Frankfurcie, łączy zaawansowaną technologię pochodzącą z seryjnego Yarisa Hybrid, z wyczynowymi rozwiązaniami znanymi ...