Witam, jestem nowym użytkownikiem ale mam nadzieję że nie przeszkadza to w założeniu tematu a jestem w potrzebie
Chciałbym prosić o mała zabawę kolorami na tym dość nietypowym samochodzie samochodzie:
[link wygasł]
[link wygasł]
Temat wygląda następująco samochód jest w trakcie remontu blacharskiego, jest już po piaskowaniu, rozebrany i częściowo już w podkładzie - muszę dobrać kolory i stąd moja prośba ponieważ samochód ma być troszkę ciekawszym użytkownikiem dróg.
Prosiłbym o ile to możliwe o "przelakierowanie" kabiny na delikatnie jaśniejszy niebieski kolor, pakę w granacie, felgi w żywą czerwień z white walls-ami na oponie oraz napisy w takim delikatnym łuku na pace "KAMIENIARSTWO" oraz o opcję 2 z białymi felgami z white walls-ami oraz biały dach i zderzak przy reszcie kolorów takiej samej.
Oczywiście mile widziana każda wariacja na ten temat ponieważ szukam najlepszej opcji
Autolaweta na bazie - Toyota Land Cruiser serii J7 Toyota Land Cruiser serii J7 znana jest jako praktyczna i niezniszczalna terenówka, wykorzystywana do najcięższych prac – od kopalni, przez wojsko, po służby ratunkowe i miejskie. Dobrym przykładem jest ciekawy ...
Ubezpieczenie samochodu OC z promocją zwrotu 130zł Bezpieczeństwo na drodze jest niezwykle istotne, niezależnie od tego, czy jesteś doświadczonym kierowcą, czy dopiero zaczynasz swoją przygodę z jazdą samochodem. Wiedząc, jak ważne jest zabezpieczenie swojego pojazdu i wszystkich ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.