Mercedes A160 czy warto

14 Cze 2007, 15:34

Zastanawiam się nad kupnem Mercedesa A160 2000R. Czy się opłaca?? Za odpowiedzi dziękuje
Pozdro
Edi Dawod
Nowicjusz

Miejscowość: Rzeszów

14 Cze 2007, 15:39

Czy warto? Heh no pewnie ,że tak może ci się nie spodobać swoim obszarem że jest mały na zewnątrz, ale jak usiądziesz to nic nie czujesz... Narazie wad niemiałem i myśle że ich nie będe miał no wiesz niby Mercedesy się nie psują (moim zdaniem) :roll: Po drugie Mercedes A160 ma pełne wyposażenie no wiesz :p Klima,el.szyby nie chce mi się wymieniać i mam pytanie czy jakiś jest płyn do klimatyzacji czy coś bo mi niedawno kuzynka powiedziała i nie wiem czy to prawda :)

Pozdro
Daroo
Początkujący

14 Cze 2007, 15:41

Dzięki za pomoc :D Narazie za kupnem jestem + czekam jeszcze na innych...
Pozdro
Edi Dawod
Nowicjusz

14 Cze 2007, 17:10

Bardzo dobry samochodzik :)Ten mercedes to naprawde dobre auto i to wypsażenie :))Udanego Kupna :D
PzdR
It's nice to be important but is more important to be nice
soleQ
Aktywny

Miejscowość: kRk

14 Cze 2007, 23:27

Ja mialem zamiar go kupic,jednak wolalem starszy ale prawdziwe cudo,klasy E.jestem zadowolony,siedzialem w A klasie,i takie dziwactwo,zewnátrz prawdziwy smart,sciety,oszczedny do przesady,mogli go przedluzyc chociaz ciutke.A klasa,male czesci,mysle ze gorsze :wink: pozdrawiam,i tak czy tak to mercedes wiec jesli nie klasy,S,E,C,B,TO zacznij od A :D :wink:
marecko
Nowicjusz

15 Cze 2007, 11:55

A może Matiz by się okazał lepszy co sądzicie? Ja lubie takie małe autka :D
Pozdro
Edi Dawod
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Pierwszy egzemplarz Toyoty Supry trafi na aukcję
    Nowa Toyota Supra 2020 w wersji produkcyjnej zostanie pokazana światu po raz pierwszy 14 stycznia 2019 roku na targach motoryzacyjnych w Detroit. Pięć dni później zakończy się aukcja pierwszego na amerykańskim rynku ...

15 Cze 2007, 15:49

Matiz ty chyba oszalałeś ;/ Już kup Mercedesa
Daroo
Początkujący

24 Cze 2007, 19:20

czy jakiś jest płyn do klimatyzacji czy coś bo mi niedawno kuzynka powiedziała i nie wiem czy to prawda

chłopie jeśli Ty nie wiesz czy istnieje płyn do klimy to ja nie mam pojęcia co tu robisz, to tak jakbys pytał co jest w baku samochodu.. masakra.. niezly specjalista jestes..[/quote]
"Nie dyskutuj z głupcem, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
slaw3k3
Nowicjusz

Miejscowość: Stargard Szczeciński

24 Cze 2007, 19:23

:D slaw3k3: ilość niebieskich pasków a tym samym określenie "poziomu" postmena wynika li i tylko z "postowania" w tematach róznych - niekoniecznie "na temat".
... miłujcie swoich nieprzyjaciół...
czerepach
Aktywny

Miejscowość: Mosina

24 Cze 2007, 19:47

czerepach hehe jest pewnie dokładnie jak mówisz. Pozdrawiam
"Nie dyskutuj z głupcem, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
slaw3k3
Nowicjusz

Miejscowość: Stargard Szczeciński

17 Sty 2010, 18:53

mam pytanie jak wyciagnac oryginalne radio z mercedesa a160 musze odkrecac caly panel bo tan niwidze zadnych zatrzaskow
anglik74
Nowicjusz

Miejscowość: polska

17 Sty 2010, 23:08

anglik74 napisał(a):mam pytanie jak wyciagnac oryginalne radio z mercedesa a160 musze odkrecac caly panel bo tan niwidze zadnych zatrzaskow

sciagnij sobie manuala geniuszu a nie zasmiecasz forum starymi tematami
halsky11

25 Sie 2010, 13:07

warto warto ! ;D
Ostatnio edytowany przez doniu01, 26 Sie 2010, 18:47, edytowano w sumie 1 raz
doniu01
Nowicjusz

Miejscowość: katowice

25 Sie 2010, 13:12

Temat ma przeszlo 3lata wiec autor tematu juz napewno wybral.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

25 Sie 2010, 13:20