Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Dawid3456 napisał(a):Z tego co wiem to auto należy do awaryjnych. Ale nie jestem pewnien
Józek napisał(a):Witajcie
Zamierzam kupić ekonomiczny, bezpieczny i wygodny samochód. Będę go używał głównie w miescie, ale powiedzmy raz w miesiącu zrobię nim trasę około 1000 km.
Kolega posiada Mercedesa A160 i wydał mi się dobrym samochodem, ja mysle o wersji A180 W169. Przemawia tutaj lepszy silnik, przy nadal małym spalaniu.
A może doradzicie coś lepszego? Jakie są Wasze wrażenia z jazdy Mercedesem A180 W169?
Józek napisał(a):Zamierzam kupić ekonomiczny, bezpieczny i wygodny samochód. Będę go używał głównie w miescie, ale powiedzmy raz w miesiącu zrobię nim trasę około 1000 km.
Czego oczekiwałeś po aucie klasy B, bo nie rozumiem? Auto miejskie słuzy do miasta nie na trasy.Józek napisał(a):I od razu mówie że Yarisy nie kupie, nie mam przyjemnosci z jazdy tym samochodem;)
Uważaj bo uwierzymy w to.Józek napisał(a):w trasie pali pod moja noga 6-7 litrów
Józek napisał(a):Może coś z VW byłoby dobrym wyborem?
Józek napisał(a):Mam w rodzinie Golfa IV 1,6 kombi, bardzo przyjemny samochód, w trasie pali pod moja noga 6-7 litrów. Może coś z VW byłoby dobrym wyborem?
Baza z danymi technicznymi samochodów marki MERCEDES. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne MERCEDES