MERCEDES-BENZ ML270 CDI

19 Sty 2009, 16:27

Chcemy kupic auto, Mercedes ML270 CDI. Prosze o rade czy warto, czy manualna skrzynia czy automat, na co zwrocic uwage przy kupnie, czy sa wady. Dxzikeuje z gory za wszystkie wskazowki :) :?:
margerita
Nowicjusz

19 Sty 2009, 18:18

Miałem kiedyś takiego Mercedesa w automacie . Powiem tak fajnie się jeździło chodź sporo palił po mieście koło 15l a po trasie 12l ale to zależy od stylu jazdy . W autko włożyłem dużo kasy musiałem robić remont silnika , ale jak będziesz szukał tego autko to nie oszczędzaj i wjedź na serwis i sprawdź wiarygodność np stanu licznika itp. Jak trafisz dobry egzemplarz będziesz zadowolony
piter36
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Radomsko

19 Sty 2009, 19:37

Wiesz co autko spoko ale silnik za słaby do niego.
Auto jest masywne, duże i ciężkie i potrzebuje więcej mocy.
Szukaj silnika 3.2 cdi. a wybór skrzyni to tylko od ciebie zależy.
Ja np. nigdy w życiu nie wziął bym automatu.
A ktos inny moze odwrotnie...
stasiowski121

20 Sty 2009, 09:41

nie zgodzę się z tobą kolego żę 2.7 to za mało bez problemu jeździł 200 km/h i miał niezłego kopa . Ale wiadomo ze 3.2 chodzi lepiej wybór należy do ciebie
piter36
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Radomsko

20 Sty 2009, 11:08

Nigdy nie jezdzilem automatem, sam nie wiem. Mieszkam w UK drogi dobre, moze macie pomysl na auto podobnej klasy ktore mozna kupic? :wink:
margerita
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Wakacyjne rabaty na paliwo 2023
    W tym roku rabatów na paliwo w okresie wakacyjnym możemy się spodziewać w takich koncernach jak Orlen, BP, Amic, Cirlce K i Shell które już ogłosiły swoje promocje. W przypadku Orlenu informacja o rabatach została ...