Mercedes C270 w203 2002r. problem z odpalaniem

23 Sie 2011, 17:21

Witam. Posiadam Mercedesa C klasa270 w 203 auto jak jest zimne odpala bez żadnych problemów a na ciepłym silniku nie chce odpalić. za 4 lub 5 razem odpali. Byłem u mechanika wymienił mi czujnik położenia listwy wtryskowej było wszystko ok. po tygodniu stało sie to samo stwierdziłem,ze \ zaprowadze do innego mechanika. Stwierdził,ze tez ten sam czujnik ok kazałem mu wymienic. było dobrze ydzien i to samo:/ nie wiem co jest grane może ktoś pomoże?
dawid91
Obserwowany

10 Wrz 2011, 06:22

Przyczyn może być kilka,najprostsze rozwiązanie to ASO MB,podpięcie pod kompa,możesz za diagnozę negocjować cenę,zazwyczaj wykazują zrozumienie, gdy przyjeżdżasz kilkuletnim autem.Tutaj masz już światłowody,lepiej by nikt niepowołany przy tym nie grzebał :!: Diagnoza, a naprawić możesz gdzieś indziej,inaczej, będziesz błądził.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Mamy już jesień na drogach - na co trzeba uważać?
    Jesienią kierowcy powinni pogodzić się z gorszymi warunkami na drodze. Mgła, wilgoć, wichury – taka aura wymusza, aby za kierownicą być bardziej czujnym i przygotowanym do błyskawicznej reakcji. Sezon jesienny nieuchronnie ...