Mercedes CLK 200.

23 Kwi 2013, 19:48

Witam wszystkich. Rozglądam się właśnie za tym modelem. Mam do wydania jakieś 13 tyś zł. Reszta na ewentualne poprawki lub opłaty. Myślicie, że za tą kwotę uda mi się wyłapać jakiś ciekawy egzemplarz? Znalazłem kilka samochodów w tym przedziale cenowym ale boje się, że czeka mnie dokładka... np. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Ceny części są średnie i nawet nie odstraszają, spalanie również.
Myślicie, że warto zakupić ten model?

Pozdrawiam.
MarcinoKk
Nowicjusz

Auto: Nie mam.

24 Kwi 2013, 17:10

Spójrz na to auto,potem na jego cenę.Tym autem w takim kolorze zadasz szyku w towarzystwie dużo kosztowniejszym.Gdyby sedan(okularnik) był tej jakości ,to nikt nie mógłby się niczego czepiać.Ktoś, kto nie ma zielonego pojęcia o autach,a nawet ci,którzy jakieś tam pojęcie mają nigdy nie uwierzą,że to auto,takie auto, kosztowało tylko trochę ponad 10 tyś zł.Ten silnik jest dobry i polecany.Podobno świetnie się prowadzi,lepiej od sedana.Na co zwracać uwagę?!Na wyciek z przekładni kierowniczej.Przed zakupem jedź sobie do stacji diagnostycznej na pomiar geometrii,warto! Gdyż w zawieszeniu tych aut jest pewien haczyk,o którym mało kto wie.Diagnosta ci prędziutko powie czy warto to auto kupić,czy w ogóle da się ustawić geometrię zawieszenia,czy trzyma parametry( po wypadkowość :!: )Szczególnie zadbaj o to,by sprawdzić po wypadkową przeszłość auta,by to wykluczyć ze 100% pewnością.Auto wysokiej jakości,nawet rdza,która tak ciupie sedany tutaj raczej nie ma miejsca.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

24 Kwi 2013, 20:19

Wielkie dzięki. Jeżeli już się zdecyduję to zwrócę na to większą uwagę. Jeżeli jeszcze ktoś wie coś o tych samochodach to chętnie go wysłucham. Będę bardzo wdzięczny.
MarcinoKk
Nowicjusz

Auto: Nie mam.
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kiedy kupić nowe opony?
    Eksploatacja jest głównym czynnikiem wpływającym na żywotność opon – tym bardziej, jeśli jest nieprawidłowa. Niewłaściwy serwis opon, przeładowany samochód, jazda ze zbyt małym ciśnieniem w oponach oraz ...
    Nowy Golf otrzymał od Euro NCAP najwyższą notę
    Nowy Golf otrzymał od europejskiej organizacji ochrony konsumentów – Euro NCAP – najwyższą notę pięciu gwiazdek. Ponadto został wyróżniony prestiżową "Euro NCAP Advanced Awards " za innowacje w dziedzinie ...