Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Xawer197 napisał(a):Mam jeden na oku z pewnego źródła z przebiegiem faktycznym 180 tysięcy.
Xawer197 napisał(a):Ostatecznie nie znalazłem egzemplarza wartego uwagi w normalnych pieniądzach
PhantomASA1 napisał(a):Przestrzegam Was przed leciwymi Mercedesami,tutaj zamiennika nie zamontuje,musi być tylko oryginał taki,jaki montowano w fabryce,inaczej nie pojeżdzi.
Xawer197 napisał(a):Jeden szukający awantury w necie nie wiedzieć czemu zasugerował że jestem niby cebulą, a drugi ciągnie wątek... serio???
Xawer197 napisał(a):To że nie daje się robić w konia na kasę nie znaczy, że nie wyłożę konkretnej kwoty jak mi auto podpisuje. Nie będę natomiast płacił xx PLN za złom.
Xawer197 napisał(a):Skąd te przypuszczenie że przeraża mnie perspektywa wydatków na auto?
Xawer197 napisał(a):Nie lubię latać po mechanikach po prostu. I tyle. Nie mam problemu z wyłożeniem hajsu na serwis. Ale latanie z byle gównem do serwisu mi nie pasuje- nie mam na to czasu
Baza z danymi technicznymi samochodów marki MERCEDES. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne MERCEDES