No właśnie bo mnie zaczęło zastanawiać jedno,jeśli to by była skrzynia od Anglika to wszystkie biegi były by inaczej ,lewa ręka przecież obsługiwała by jedynkę do siebie i do przodu,więc ty musiałbyś wrzucać ją od siebie i do przodu,chciałem napisać ,że znajomy się chyba myli ale mnie zastanawia jednak dalej jak to jest w wersji angielskiej ,taka skrzynia raczej nie będzie pasowała do modeli europejskich,tzn będzie tylko biegi będą wrzucane inaczej.Nic tam ,dobrze ,ze jest wszystko ok.i już przestałeś mieć mola
Moja rada teraz jest taka,gdy będziesz miał trochę czasu odstaw autko do porządnego warsztatu ,niech dorobią korek spustowy i olej sobie wymieniaj ,nawet w serwisie MB(ASO) olej wymień (klucz serwisowy )Raz na te 60 kkm ,warto! Możesz się teraz tylko cieszyć,że masz wsteczny do przodu,tak jest przecież w moim Mercedesie,jednym z najtrwalszych i najszlachetniejszych Mercedesów jakie kiedykolwiek powstały,teraz masz prawdziwszego Merca! Pozdrawiam
[ Dodano: Sob Paź 24, 2009 09:35 ]Grocho ty masz model z 2005 r.czyli z układem hamulcowym SBC
?Pamiętaj jeśli zaczniesz mieć kłopoty z pompą hydrauliczną to nim udasz się do ASO Mercedesa poszukaj dobrego warsztatu elektronicznego ,który zaprogramuje ci możliwość dalszego działania tej pompy,one są cholernie drogie!ASO je wymienia z marszu a można ją zaprogramować by służyła dłużej.