Mercedes E500 ;) i Mercedes SL 500 ;)

14 Kwi 2009, 20:22

Powiedzcie drodzy koledzy bo dostałem nie lada propozycje otóż zamiana mojego Mercedesa E500 na model SL 500 model R129 rocznik 1992 otóż nie miałem wczesniej nigdy stycznosci z Mercedesem klasy SL posiadam ogólnie dwa Mercedesy mojego starego dobrego Mercedesa E500 i Mercedes C270 CDI rocznik 2002 bo nie miałem serca sprzedawac poprzednika. no i tak ogolnie dostałem taka propozycje zamiany od pewnego kolegi mojego brata hmm nie wiem co o tym w sumie myslec a wy jak myslicie jako fan merca wiem tylko tyle na temat marki SL ze prestiz i roadster dla prawdziwego faceta z jajami jak to mówia ale w sumie prestizem jest tez to posiadanie E500 ;)
Zordrak
Początkujący

Miejscowość: Gdańsk

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Kierowcy groźniejsi od piorunów w czasie burzy
    W czasie burzy wielu kierowców najbardziej obawia się wyładowań elektrycznych, choć tak naprawdę dużo większe zagrożenie stanowią nieprzewidywalne zachowania innych uczestników ruchu oraz kiepska widoczność, ...