MERCEDES i INNE autka - Do oceny

11 Mar 2012, 15:10

Czesc. Mozecie ocenic te autko ? Co o nim myslicie ? [link do oferty na Allegro wygasł]

Pozdrawiam i licze na odpowiedzi :)
Ostatnio edytowany przez e220 okular, 11 Mar 2012, 15:23, edytowano w sumie 1 raz
e220 okular
Początkujący

Miejscowość: Tarnowskie Góry

11 Mar 2012, 15:22

mało zdjęć możliwe że bity i malowany trzeba jechać i ocenić
PS.nie lubie jak pisze ze jest olej wymieniony bo tu mi na mysl przychodzi ze predzej byl swiezy dolany bo sa wycieki albo bieze :mrgreen: nieraz oglądałem auto a tak olej czysty jak prosto z bańki i frytki mozna by se smazyc
neon00
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: neon

11 Mar 2012, 15:26

Dzieki za odp. Mozliwe, ze malowany, bo nie jest pognity ... ;p Jeszcze jakies opinie ? :)

A co myslicie o tym golfiku ?? Ogolnie to szukam dobrego, ekonomicznego autka ( najlepiej tdi, passat b5, golf )
[link do oferty na Allegro wygasł]
e220 okular
Początkujący

11 Mar 2012, 15:31

Na oku mam szczegolnie silniki 115,130 koni tdi.
e220 okular
Początkujący

11 Mar 2012, 15:49

Mercedesa z linku ciężko ocenić bo mało zdjęc jest,przebieg napewno skręcony.
Golf tez nie ma tych 188tys.km,wystarczy spojrzeć na zdjęcie środka (plastik w boczkach drzwi porysowany i wytarty,kierownica wygląda jakby miała lekko z 400tys.km i wogóle środek jest ciemniejszy wiec możliwe że poduszka była wystrzelon i teoretycznie może jej nie byc).

e220okular może coś z tych
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
TFSI
Stały forumowicz

Auto: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9JTD 115km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003

11 Mar 2012, 17:56

co do merca to one maja taka wado-zaletę ze na zdjęciach wszystko ładnie i pięknie a w rzeczywistości dużo do roboty. Z tego co wiem to trzeba sprawdzić wtryski bo to juz konstrukcja oparta o common rail i uszczelki na drzwiach. Podłoga moze nie jest zgnita ale czesto w210 sa bite i naprawiane szczególnie z przodu. Moge bardziej ci polecic abyś dołożył z 2-3tyś i kupił 2.7 cdi najlepszy silnik z common railem lub starsza jednostke 2.9td lub 3.0td i w wesji avantgarde. Na vw sie nie znam i niebede sie wypowiadał . POZDRAWIAM I ZYCZE UDANEGO ZAKUPU
traker007
Początkujący

Miejscowość: poznan
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Hyundai Santa Fe Nowej Generacji w testach Euro NCAP
    Hyundai Santa Fe Nowej Generacji został uznany za najbardziej bezpieczny samochód w swoim segmencie, w ocenie Euro NCAP w 2012 roku. Wyniki we wszystkich kategoriach testowych okazały się najlepsze w klasie, co czyni ...

11 Mar 2012, 18:27

Ok, dziekie za cenne informacje !
e220 okular
Początkujący

11 Mar 2012, 18:40

No i na te Mercedesy też trzeba uważać bo dużo ich jest po taryfach.
Tak jak ten co stoi u mnie w mieście i jest po taryfie :mrgreen:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012