mało zdjęć możliwe że bity i malowany trzeba jechać i ocenić PS.nie lubie jak pisze ze jest olej wymieniony bo tu mi na mysl przychodzi ze predzej byl swiezy dolany bo sa wycieki albo bieze nieraz oglądałem auto a tak olej czysty jak prosto z bańki i frytki mozna by se smazyc
Mercedesa z linku ciężko ocenić bo mało zdjęc jest,przebieg napewno skręcony. Golf tez nie ma tych 188tys.km,wystarczy spojrzeć na zdjęcie środka (plastik w boczkach drzwi porysowany i wytarty,kierownica wygląda jakby miała lekko z 400tys.km i wogóle środek jest ciemniejszy wiec możliwe że poduszka była wystrzelon i teoretycznie może jej nie byc).
e220okular może coś z tych [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
co do merca to one maja taka wado-zaletę ze na zdjęciach wszystko ładnie i pięknie a w rzeczywistości dużo do roboty. Z tego co wiem to trzeba sprawdzić wtryski bo to juz konstrukcja oparta o common rail i uszczelki na drzwiach. Podłoga moze nie jest zgnita ale czesto w210 sa bite i naprawiane szczególnie z przodu. Moge bardziej ci polecic abyś dołożył z 2-3tyś i kupił 2.7 cdi najlepszy silnik z common railem lub starsza jednostke 2.9td lub 3.0td i w wesji avantgarde. Na vw sie nie znam i niebede sie wypowiadał . POZDRAWIAM I ZYCZE UDANEGO ZAKUPU
Hyundai Santa Fe Nowej Generacji w testach Euro NCAP Hyundai Santa Fe Nowej Generacji został uznany za najbardziej bezpieczny samochód w swoim segmencie, w ocenie Euro NCAP w 2012 roku. Wyniki we wszystkich kategoriach testowych okazały się najlepsze w klasie, co czyni ...
Lexus GS F wśród samochodów roku 2016 magazynu Playboy Redakcja magazynu Playboy przyznała doroczne wyróżnienia dla najlepszych samochodów roku. Za numer jeden uznano Jaguara F-Pace – pierwszy SUV w historii brytyjskiej marki. W kategorii "Luksus i sport" ...
No i na te Mercedesy też trzeba uważać bo dużo ich jest po taryfach. Tak jak ten co stoi u mnie w mieście i jest po taryfie [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.