Mercedes klasy A w wersji LONG - opinia

04 Sie 2010, 12:46

Witam mam pytanie odnosnie Mercedesa klasy A w wersji LONG ( dłuższa ) z silnikiem 1.7cm3 ( diesel ) 90 km ( 66 kw ) prosze uzytkownikow o swoje opinie bo nie wiem na jaki mam sie zdecydowac przy kupnie bo mysle wlasnie o tym modelu i jeszcze Mercedes VANEO !!!!. Prosze o opinie na temat calego samochodu i silniku jak sie sprawuje i jakie jest jego spalanie , na temat wad i zalet. Dzieki pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez sajmonek, 04 Sie 2010, 22:00, edytowano w sumie 1 raz
sajmonek
Nowicjusz

Miejscowość: znajomi

06 Sie 2010, 13:50

Ja mogę poradzić byś Sajmonek poszukał auta producenta,który ma doświadczenie w tworzeniu małych samochodów.Jeśli jednak upierasz się na Mercedesa A to bez automata :!: Mam nadzieję,że nie będzie ci przeszkadzać np.to że aby wymienić przepływomierz trzeba wyrzucić razem z tym zepsutym drogi sterownik silnika.Co prawda są spece,którzy sobie radzą jakoś z tym problemem.Ja osobiście nie chciałbym auta tak nieprzyjaznego dla użytkownika.Pomyślał bym o czymś zdecydowanie lepszym a tańszym :!:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

[2018] Audi A6 C8
    Jedno z najbardziej uwielbianych aut Polaków w nowej odsłonie. Jak to w Audi mamy rozwój stylistyki, a nie zmianę. Mi się podoba.
    Audi quattro - historia napędu
    Dzięki quattro, Audi stało się pionierem stosowania napędu na cztery koła w samochodach osobowych. Początki projektu sięgają zimy 1976/77. Wówczas grupa inżynierów Audi odbywała jazdy testowe w zasypanej śniegiem ...