Mercedes VS Audi VS BMW

13 Lip 2010, 12:08

Witam prosze was o rade drodzy forumowicze!

Mam dylemat jakie auto wybrac z ponizej podanych modeli i wersji silnikowych

1. Mercedes w140 s500
2.BMW e38 4.0 4.4
3.Audi A8 D2 4.2

Prosze podac zalety i wady aut ktore sa wyzej wymienione czy tez poprostu wasze doswiadczenia z nimi!
blizniak12
Nowicjusz

Miejscowość: Poznan

13 Lip 2010, 18:34

Same dobre samochody. Mysle ze przy takim wyborze trzeba sie kierowac bardziej wlasnymi upodobaniami niz sugestiami innych. Ja osobiscie wybralbym audi,300 km,quattro,komfort i przyjemnosc z jazdy niesamowita.Gorzej z kosztami...Na drugim miejscu postawilbym bmw a na koncu mezia.Swoja droga ten mercedes jest konkretny,dla kogos kto kocha ta marke ten model bylby szczegolnym rarytasem. BMW e38? Klasyczna bawarska maszyna w najlepszym wydaniu... Sam mialbym problem z wyborem.Widze ze jezdzisz mercedesem wiec pewnie go wybierzesz. :roll:
jumpero
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Chelm/Londyn

13 Lip 2010, 19:30

No wlasnie kompletnie nie wiem co wybrac;/ tak mercedes mercedesem podoba mi sie strasznie ale nie jest tak agresywny jak bmw za to audi jakos wygladem mnie pociaga poniewaz wyglada tak no hmm ladnie:)
blizniak12
Nowicjusz

Miejscowość: Poznan

14 Lip 2010, 12:26

Kurde, topowe limuzyny w najlepszych latach, ciężko się zdecydować, ale ja bym był za BMW - najlepiej wygląda i najszybciej jedzie, ewentualnie można pomyśleć też o Sce, A8 ponoć jest masakrycznie droga w utrzymaniu, a jak ma być droższa od BMW i MB to... odpada.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW