Miałem okazję użytkować ale nie miałem w posiadaniu. Mam styczność z ludźmi co użytkują te auta, bo ciężko nie znać kogoś kto nie ma BMW. Teraz znajomi mają 2x e36, e90, e60, f10, e46 i mieli 2xe34, 3x e46, X5, 2x X6 i krótko jedno Z3 cabrio. Tyle przynajmniej przychodzi mi do głowy. Najlepszą opinie miało chyba 325Ci + Lpg e46
dzida napisał(a):Teraz znajomi mają 2x e36, e90, e60, f10, e46 i mieli 2xe34, 3x e46, X5, 2x X6 i krótko jedno Z3 cabrio.
Dzida ale czy Ty się kolegujesz z jakimś mini BMW-klubem ??? Ja rozumiem jeśli ktoś siedzi w kręgach BMW to często/gęsto zna dużo więcej takich osób, ale gdy ktoś się w ogóle BMW nie interesuje to rzadko ma tylu znajomych z Bawarami w garażu .
Ale widze ,że się dyskusja rozwineła. Troche się pozmieniały plany i mam do kupienia (z niemiec) ładną A4 Avant B5 z silniczkiem 1.8T 150km i teraz moje pytanie (bo auto jest od mojej rodziny z niemiec) i z tego co wiem to pada w tym aucie Turbina ,ale ogolnie jest zadbane i w dobrym stanie tylko ta turbinka i teraz moje pytanie. Jest opcja wymontowania poprostu tej turbiny i jazda jak normalnym 1.8 125km czy to tak nie działa ? Po wyjeciu turbo mozna normalnie jezdzic i wtedy ta moc jest 125kucy jak w zwyklym 1.8 ? Pytam tak kontrolnie bo jak bym je kupił to itak bede chcial naprawic to turbo. Bo wujek mówi ,że by mi generalnie oddał to auto za grosze.
I tak z innej beczki te 1.8T ma 150 kucy a np w audi TT ma 180km to jest poprostu inny program czy jakis czip czy tam podzespoły są inne ? Ewentualnietakie coś ma prawo działać: [link do eBay wygasł] ?
Koncepcyjny crossover Lexus LF-NX Na tegorocznym Frankfurckim Salonie Motoryzacyjnym miała miejsce światowa premiera nowego modelu koncepcyjnego Lexusa – średniej wielkości crossovera LF-NX. Wraz z tym modelem marka Lexus sonduje możliwość wejścia ze ...
Audi R8 V10 RWS Audi Sport GmbH poszerza serię modelową R8, wprowadzając nową wersję z napędem na tylną oś. Audi R8 V10 RWS pojawi się na rynku w limitowanej edycji 999 egzemplarzy w wersjach Coupé i Spyder. Samochód napędzany ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.