Witam pytanko jestem nowy auto po zakupie idzie w piątek do mechanika sprawdzałem poziom oleju ma 5.7 l pokazuje również kontrolkę engine oil level not when engine on sprawdzałem na zimnym to jest jedna sprawa a druga po zgaszeniu auta wyskoczyło 2 malfunction a gdy auto jest odpalone i sprawdzam w komputerze pokładowym jest no malfunction ktoś wie o co może chodzić dopiero w piątek będzie auto podpięte na komputer u mechanika dodam że auto ma moc pracuje dobrze jak i nie kopci I jeszcze jedno czy jest sens dolewać olej na te dwa dni bo w piątek będzie wlany nowy
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Świecąca podsufitka Toyota Boshoku Corp. stworzyła świecącą tkaninę do wykończenia wnętrza samochodów. Materiał jest utkany z optycznego włókna, które emituje światło w dowolnym wybranym kolorze. Technologia LED Źródłem ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.