REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
[Aby wyświetlić zawartość tego pola musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Łukasz789 napisał(a):Interesuje mnie ten model dokładnie i to ogłoszenie już od dawna myślałem czy nie kupić czegoś takiego w USA , ale podobno nie am sie gwarancji.Samochód ogólnie ładny , z wyglądu, szef ma takiego od niedawna , ale nie rozmawiałem z nim o awaryjności. Za to jeździłem poezja, zwłaszcza na długich trasach najprawdopodobniej na takich będę go używał. Nie oglądałem tego z ogloszenia ale wygląda ładnie i jak jest faktycznie nowy to problemów jeśli chodzi o bezwypadkowość nie będzie.
Silnik 320CDI mi najbardziej odpowiada.
[link do aukcja.onet.pl wygasł]
Gwarancja , gwarancja ale jak samochód więcej stoi w serwisie niz nim jeździsz to cię rozrywa.Jak to mam teraz z Patrolem , pomimo ,że nowy to psuje się na potęgę, wymieniłem już komputer pokładowy( jakiś błąd), mechanizm kluczyka. skrzynia coś tez nie teges , a samochód ma dopiero dwa tygodnie!!!
Nie wiem czy mam gwarancje czy nie , bo tylko na tego mnie stać ( jest sprowadzany), albo sam sprowadzę ze Stanów. Gwarancja chyba obejmuje modele europejskie. zastanawiam się , czy faktycznie jest to bezawaryjne bo po niewypale z Nissanem mam dość. Za coś takiego w salonie trzeba dać więcej o 70-80tys. więcej a to nawet jak dla mnie jest ogromna suma pieniędzy i na pewno nie kupie w salonie w grę wchodzą te dwie możliwości. dlatego myślę czy warto.Szukam czegoś w taki rozmiarze ( SUV) i chce żeby było bezawaryjne. no to co zastanawiać się nad GLem czy szukać czegoś innego?? nie wiem jest jakaś strona ,żeby sprawdzić bezawaryjność danego modelu???