Nie wiem jak inne marki ale Outlanderów stoi w serisach masakrycznie duzo zwłaszcza pierwszy wypust-może dlatego.Powiem tak od tygodnia robia nam turbinę , był obiecany samochód zastępczy (zreszta nie po raz pierwszy) ...i zonk ,nie dostaniemy,a wytłumaczenia koszmarne-ponoć nikomu sie nie należy i nie ważne że była kupowana flota do firmy
.Ogólnie układ jezdny i podwozie bez zarzutu, przyśpieszeni i i manewry super...tylko ta awaryjność masakra.Czasem mam wrażenie ze częściej stał w serwisie niż jeżdził-może to kwestia przypadku ,nie wiem ...ale wiem napewno że to ostatni"diamencik" w moim garażu żeby nie wiem co:).Na tej samej ramie robione są citroen,peugeot i chya cos jeszcze -ich w serwisie nie widać!!!
Wracając na chwile jeszcze do LDF rozmawiałam dziś ze znajomym mechanikiem,nie robił nigdy ich i nie miał z nimi do czynienia ale brać tych specjalistów się zna i chodzi opinia że pierwszy wypust faktycznie się kiepścił-co nie jest regułą ...ale zawsze coś.
Nieskromnie,czy moge tu zapytać o opinię w sprawie jednego z ogłoszeń?co o tym myślicie?:
Informacje:
Rok produkcji: 2005, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 113 KM (83 kW), Pojemność skokowa: 2000 cm3, olej napędowy (diesel), czarny, Liczba drzwi: 4/5, Status pojazdu sprowadzonego: przygotowany do rejestracji/opłacony, Kraj pochodzenia: Belgia, Kraj aktualnej rejestracji: Polska.
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, 4x4, hak, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, skórzana tapicerka, alufelgi, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, ESP, światła przeciwmgłowe, kierownica wielofunkcyjna, czujnik parkowania
Opis pojazdu:
POJAZD ŚWIEŻO SPROWADZONY W CAŁOŚCI Z BELGI, LAND ROVER FREELANDER II 2,0 TD4 MOC 112KM (TURBO-DIESEL SILNIK BMW) WERSJA SCAPA X-SPORTS, NAPĘD 4 x 4, KOLOR CZARNY, 100% - BEZWYPADKOWY, 100% - ORYGINALNY LAKIER, STAN AUTA WZORCOWY (JAK NOWY),
BARDZO BOGATE WYPOSAŻENIE: TC - KONTROLA TRAKCJI, HAMULEC ZJAZDOWY, ORYGINALNY HAK, KREMOWA SKÓRZANA TAPICERKA (skóra+alkantara), RELINGI DACHOWE, ELEKTRYCZNIE OPUSZCZANA SZYBA W DRZWIACH BAGAŻNIKA, 2 x PODUSZKA POWIETRZNA, ELEKTRYCZNIE STEROWANE CZTERY SZYBY I LUSTERKA, CZUJNIKI PARKOWANIA TYŁ (PARKTRONIK), FELGI ALUMINIOWE, 2 x PODŁOKIETNIK, RADIO Z CD STEROWANE W KIEROWNICY, DWUKOLOROWA SKÓRZNA KIEROWNICA, 2 - KOMPLETY KLUCZYKÓW, PEŁNA DOKUMENTACJA, ROLETA, RELINGI ORAZ WIELE INNYCH DODATKÓW.
!!! AUTO SPROWADZONE Z BELGII A NIE JAK WIĘKSZOSZĆ OFEROWANYCH Z ANGLII PO RÓŻNYCH PRZERÓBKACH !!!,
POJAZD PRZYGOTOWANY DO REJESTRACJI
FAKTURA VAT MARŻA
PODANA CENA NIE ZAWIERA OPŁAT CELNO-SKARBOWYCH (1400 ZŁ)
MOŻLIWOŚĆ ZAKUPU NA RATY
POLISA UBEZPIECZENIOWA NA 30 DNI
cena 41500 do negocjacji
...dziwi mnie brak podstawowej informacji:PRZEBIEGU!..reszta na moje laickie oko niby ok,tylko cena też taka przyzwoita jak na II wersje
pzdr
[ Dodano: 29 Lipiec 2010, 20:10 ]I jeszcze jedno : tez myślałam że nowe suvy zwłaszcza z salonu nie będą tak awaryjne
....dlatego jak kupie kilkuletni i sie troche będzie psuł to sie nie wkurze bo ma do tego prawo