REKLAMA
Witam serdecznie wszystkich na forum...świeżynka ze mnie( w dodatku baba ) ale szukam info wszędzie gdzie sie da aczkolwiek nie ukrywam że jest to pierwsze forum na którym pisze.
Kwestia dotyczy LRF 2003-2004 td4;4/5 dzrwi w manualu koniecznie ...poszperałam,poczytałam również to własnie forum i ...juz nic nie wiem hii.Zdaje sobie sprawę że ilu ludzi tyle opinii, ale ileż np tematów dotyczacych tej samej usterki/problemu jest poruszanych niejednokrotnie a ludziska wierząc ze ich frelek będzie git je kupuje.W mojej sytuacji jest kilka argumentów za:
1.miałam rovera 400...części drogie ale jak sie dba i systematycznie robi coś co się sypie to jest ok
2. jestem niedużą osóbką i mało które SUV-y nadają się dla mnie bo albo nie dosięgam do pedałów albo siedzisko jest zbyt głębokie i męczą sie nogi
3.potrzebne mi autko na miasto i weekendowe wypady na nurkowanie,
4.napewno 4x4
to takie punkciki na szybkiego wypisane jest tego więcej ale może w końcu przejdę do meritum ....
Moje pytanie brzmi : jak namówić męża na kupienie mi takiego autka kiedy zna temat z opisó/testów i opinii że właśnie się psują.
Proszę jeśli jest tu osoba która miała do czynienia bezpośrednio przez np około 3 lata ,robiąc rocznie 30-40 tyś o wypowiedż czy faktycznie warto abym upierała się i stawiała na swoim czy odpuścić temat zakupu tego auta bo MĄŻ MA RACJE !!
Z góry dzięki i sorki za ewentualne chaotyczne pisanie
Pzdr