Witam. Jako swój pierwszy samochód widzę ładny, sportowy i przede wszystkim tani kabriolet - MG MGF.
Plany na razie są ogólne, ponieważ w samochodzie nawet nie siedziałem. No właśnie. Mam 185cm wzrostu, i czy nie będzie mi za ciasno, szczególnie z zamkniętym dachem? Na licznik też nie chciałbym patrzeć zupełnie z góry... I co ogólnie możecie powiedzieć o tym autku ?
Ostatnio edytowany przez Kamillo, 04 Lis 2009, 23:13, edytowano w sumie 1 raz
podejrzewam ze silnik jest z rovera ciezko jest z zamiennikami a za orginały mozesz pojsc z torbami na szczescie autko nie ma skomlikowanej budowy i co zatym idzie nie awarie nia zdarzaja sie czesto auto raczej sie nie nadaje do codziennego uzytkowanie takie auta kupuje sie z milosci a nie z rozsadku na pewno mozesz byc spokojny o osiagi maly silnik ale potrafi zaspokoic wybrednych z góry na zegary patzył nie bedziesz za to na poczatku moze byc troche ciasno ale sie do wszystiego przyzwyczaic
Dlaczego nie do codziennego użytkowania ? W Anglii aż roi się od tego modelu auta wśród zwykłych ludzi. Gorzej jest chyba zimą, right? Jak jest z ogrzewaniem?
zima to na bank to jest cienki materiałowy dach z ogrzewaniem nie mam pojecia jak jest 0 praktycznosci tak jak w ferrari porsche itp chyba furka ma byc tylko dla ciebie i bedziesz wozil w nim jedynie bułki ze sklepu to jak najbardziej co do dachu to mozliwe ze podczas deszcz woda bedzie sie dostawała do srodka przy zatrzaskach dobrze sie zastanów nad takim zeby sie pozniej nie rozczarowac
Jeżeli chodzi o MGF to bez wątpienia fajne autko na lato jak i zime zważając na mocne ogrzewanie pomimo cienkiego dachu. Auto typowo kobiece, niestety duży problem z częściami, niektóre muszą być sprowadzone jedynie z UK... :cry:
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
Jeden z pierwszych silników z zaworem EGR w seryjnym samochodzie Pod koniec lat 60. władze stanu Kalifornia wprowadziły nowe normy emisji spalin. Wówczas były one najbardziej rygorystyczne w całych Stanach Zjednoczonych. Wzrastająca błyskawicznie ilość samochodów, ukształtowanie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.