MG ZR - co sądzicie ?

19 Gru 2010, 11:49

A co powiecie o takim autku :

[link do oferty na Allegro wygasł]

za dośc dobrą cenę można mieć 5-7 letnie autko o fajnym wyglądzie.

Tylko jak z awaryjością , dostepnoscia czesci .. nie powinno byc zle w koncu to rover :)
mg1989sos
Nowicjusz

Miejscowość: Sosnowiec
Auto: MG F 1,8 145 KM

19 Gru 2010, 17:16

Z tego co zauważyłem to w prawy przód miał przygodę, i na zdjęciach z lewej strony widzi mi się inny odcień tylnej klapy ale w tym przypadku to mi się z tą klapą może wydawać :P
Samo autko nawet ładne, ale egzemplarz który podałeś to trochę za bardzo podpicowany, świeci się jak nie powiem co
Brynio
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: okolice Kalisza
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Opel Astra f kombi
Silnik: x14nz 60KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1998

19 Gru 2010, 17:26

Auto fajne ale to rzeczwiście tak wyświecone ze aż razi w oczy :razz: czesci sa raczej trudniej dostepne i drozsze ale napewno do zamówienia...kumpel miał rovera i na niektóre czekał długo
nitro
Zaawansowany

Miejscowość: znikąd
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Poradnik kupującego #2 - Audi A4 B6 (2000-2004)
    Geneza Audi A4 o oznaczeniu producenta B6 wprowadzono do sprzedaży w 2000 roku jako sedan. W następnym roku dołączyła wersja kombi, a w 2002 roku kabriolet. Samochód dzieli wiele rozwiązań z poprzednim modelem o oznaczeniu ...