Witam moja micra ma 2 problemy
1. Cały zaznaczony próg jest przerdzewiały, jak to naprawić, wymiana progu raczej odpada bo to duży łączony w jedna całość z tyłem element, nie ma raczej tam zgrzewów a rdza pojawiła się na całości.
2. Korek wlewu paliwa rdza i wieczne zapowietrzenie,
2a. Brak osłony/nadkola nie pamiętam jak sie to nazywa. Zauważyłem że więcej tych autek nie posiada tego elementu to norma?
Free Image Hosting by ImageBam.com
Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność - w kierowcy
K11 po lifcie tak Ci zgniła? Próg się wycina i wstawia nowy - inaczej się nie da. Korek zardzewiał czy wkoło korka? To "zapowietrzanie" to prawidłowe zachowanie w tym modelu. Fartuchów też może fabrycznie nie być.
Cały próg. Do błotników są tzw reperaturki (tak to się chyba nazywa) a pod szybą blacharz coś wspawa Najlepiej podjedź do jakiegoś to Ci powie co, jak i za ile. Naprawdę dziwi mnie, że tak gnije mikrus. Który to rok?
1995 ale tylko ta strona od kierowcy druga jest ok. Jakaś wada może uderzenie. Mam jeszcze biały nalot na silniku co to jest ? Tym bardziej że nie cieknie żaden płyn.
Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność - w kierowcy
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Zimowa Szkoła Bezpieczeństwa Jazda w zimowych warunkach wymaga od kierowcy większych umiejętności, a także odpowiedniego wyposażenia samochodu w opony, które zapewnią maksymalną możliwą przyczepność. Od kilku lat toczy się dyskusja, czy warto ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.