Microcar , mikro auto , am

24 Paź 2010, 22:59

wiecie jestem osobą niepełnosprawną, lekarka powiedziałą mi iz nie widze w 3d?? nie wiem co ona wymyśliła ale badan na prawko nie ppodpisze... ale pomyślałem o mikroautach i wchodzacej kategorii am tylko nie moge zrozumiec kilku faktów....

1 jak ona zastępuje niby karte motorowerową, czyli akie mikroautko tez do 50?? przeciez na otomoto sa tylko takie ok. 500ccm, jak takie autko kupić?? a moze znacie atv z nadwoziem auta??
2. szukałem też jakichs konkretów, przpisów na temat ustawy i w zasadzie tez nie wiele wiem, byłbym wzięczny gdyby ktoś podał link!!
3. chciałbym też poznać wasze opinie na ten temat

4. to może być ciekawe?? [link do Onet wygasł]
zyga
Nowicjusz

26 Paź 2010, 17:42

Nie pomoge Ci jeżeli chdozi o ustawy,natomiast mogę doradzic w kwestii wyboru samochodu :smile: Jaki budżet posiadasz?
AutaCarmann
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków

26 Paź 2010, 21:50

budżet, jeszcze go nie ustaliłem, powiedzmy ze ok. 10 000 pln
narazie chciałęm sprawe nagłośnić! popatrzec na Wasze propozycje,
a nie wiecie czy na b1 wymagają badań
zyga
Nowicjusz

26 Paź 2010, 22:11

Napewno wymagają bo to też jest jakby nie patrzeć prawko.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

03 Lut 2011, 01:08

Już niebawem pojawi się Mikroauto przystosowane dla niepełnosprawnego więc nie ma czego się obawiać. Więcej informacji można uzyskać pisząc na mój email. Mikroauto dopiero zaczyna gościć w naszym kraju a co jest ciekawe to już nawet osoba 14-sto letnia będzie nimi mogła jeździć mając prawo jazdy AM , lub 16 latkowie na B1. Zaczyna się nowy rozdział w polskiej motoryzacji.
pozdrawiam i piszcie śmiało co was boli w tym temacie
MIKROAUTO to MOJE AUTO
Tikolot
Nowicjusz

Miejscowość: Poznań

23 Lut 2011, 17:59

Skontaktuj się w tym temacie z dealerem microcarów, jeden jest w Łomiankach.
Sprawdź sobie na otomoto model Aixam
Dealer
Dealer Łomianki
Nowicjusz

Miejscowość: Łomianki
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Wyjazd na święta lub sylwestra samochodem
    Jeśli planujesz wyjazd na święta Boże Narodzenia lub sylwestra samochodem, warto starannie zaplanować podróż. Najlepiej zacząć od zatankowania auta i uzupełnienia płynu do spryskiwaczy przynajmniej dzień wcześniej. ...