Międzynarodowy Zlot Pojazdów Zabytkowych w Oławie

31 Lip 2013, 15:20

Z okazji 15-lecia Powiatu Oławskiego mam przyjemność zaprosić Państwa na
I Międzynarodowy Zlot Pojazdów Zabytkowych, który odbędzie się w sobotę 7 września 2013 r. na terenie Miasteczka Ruchu Drogowego w Oławie.

W celu sprawnej organizacji imprezy uprzejmie prosimy osoby zainteresowane udziałem o zarejestrowanie swoich pojazdów do dnia 20.08.2013 za pomocą poczty elektronicznej na adres: [email widoczny po zalogowaniu] (w tytule: zgłoszenie na Zlot, treść: marka, typ, rodzaj, rok produkcji pojazdu; imię i nazwisko właściciela, telefon, e-mail)

Szczegółowe informacje oraz program imprezy będą wkrótce dostępne na stronie internetowej Starostwa Powiatowego w Oławie: https://starostwo.olawa.pl oraz na oficjalnym fanpage’u zlotu:www.facebook.com/PojazdyZabytkoweOlawa .
WENA
Nowicjusz

Zdjęcia: 7
Auto: nie mam

09 Wrz 2013, 08:47

Dziękujemy wszystkim za przybycie Zlot! Dzięki Wam udało się stworzyć największą taką imprezę w Polsce! Jeszcze raz dziękujemy :))
WENA
Nowicjusz

09 Wrz 2013, 12:12

WENA napisał(a):Dziękujemy wszystkim za przybycie Zlot! Dzięki Wam udało się stworzyć największą taką imprezę w Polsce! Jeszcze raz dziękujemy :))

To może wrzucicie jakieś zdjęcia ze zlotu do naszej galerii, żeby mogli obejrzeć Ci którym nie było dane odwiedzić zlot w Oławie?
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

09 Wrz 2013, 12:32

Przesyłam link do strony, tam będzie można zobaczyć najciekawsze zdjęcia ze Zlotu :)

Międzynarodowy Zlot Pojazdów Zabytkowych w Oławie

[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

WENA
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nissan Juke Fun Edition - seria limitowana
    Nissan wprowadził do oferty nową edycję specjalną miejskiego crossovera Juke, stworzoną dla tych, którzy wyrazić swoją osobowość poprzez wyjątkową, oryginalną stylizację nadwozia i wnętrza swojego samochodu. Juke Fun ...