Miejskie autko dla kobiety do 5 tyś. - co kupić na Śląsku?

19 Maj 2014, 21:33

Jeśli pojedziesz po punto , w pierwszej kolejności obejrzyj progi i podłogę . Jesli ktoś nie zrobił solidnej konserwacji zaraz na początku żywota punta , dziś po nastu latach podłoga może być jak ser szwajcarski i niech Cie nie zmyli dobry stan nadwozia - tam dawano akurat ocynk ,o podwoziu
fiat zapomniał .
marco84
Początkujący

Miejscowość: Nowy Sącz
Auto: Fiat Punto 2
Silnik: 1,2 8V 60 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback

19 Maj 2014, 21:53

Barol dlaczego Ty mi to robisz? :cry: :P
Nie, no żartuję. Faktycznie widać ehhh. Nie wiem jak to jest, że przygladam się jak głupia, wydaje sie ok, ale dopiero jak Wy mi powiecie co jest nie tak to widzę :P
Wiem, że handlarz ale juz machnęłam reką na to, czy od handlarza czy nie. W koncu oni tez kupuja od zwykłych ludzi. Ale byłam na ich stronie i tak się wspaniale reklamowali, że oni nie klamią, etc. Szkoda słów.

Marco84 - dziekuję za radę :) Na pewno skorzystam, chociaz mąż mówi, że to podobno nie takie proste sprawdzić.
agnieszka303
Nowicjusz

Auto: Nie mam

20 Maj 2014, 06:10

Ja mówie jak jest bez owijania w bawełne :wink:

Progi i podłoge nie łatwo sprawdzić? No jak nie jak tak,wystarczy wjechać sobie na kanał i już mamy cały spód jak na tacy zresztą na upartego można to i bez kanału sprawdzić.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

20 Maj 2014, 15:31

agnieszka303 napisał(a):Normalnie uwzięłam się na tego Punciaka i jednak tylko to wchodzi w rachubę.
Nie przesadzajmy.. Jak się trafi coś co będzie lepsze to bierz i się nie zastanawiaj. :wink:
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Opony zimowe są zbyt miękkie na lato
    Jeśli serwis oponiarski doradził, żeby dojechać zimowe opony latem – bo i tak już się kończą – to zmień go na bardziej profesjonalny. Zmień też koniecznie opony – najpóźniej przed wyjazdem wakacyjnym. ...