Rozumiem, że autko ma być w miarę oszczędne i nieduże. Oto propozycje:
- nissan micra
- daewoo tico
- fiat cinquecento
- suzuki swift
- opel corsa
- fiat uno
Takich aut jest mnóstwo, więc już tylko od was zależy na co się zdecydujecie.
Pozdrawiam
Tak to jest z tymi dziewczynami autka nie są złe, przypuszczam, że to będzie pierwsze auto Twojej dziewczyny. Tylko do 5 tysięcy nie będzie łatwo znaleźć egzemplarz w dobrym stanie i z tym musicie się liczyć
Fajnymi Egzemplarzami wydają się np. te :
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
A może jednak coś takiego ?? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Jeżeli zależy wam po prostu na małym samochodzie, który nie będzie się psuł i dawał trochę frajdy z jazdy to polecam Swifta - mała zwinna kosiareczka, którą można nieźle pocisnąć i naprawdę polubić ten samochód. Jeżeli chodzi o coś większego to Opel Astra, szczególnie z silnikiem 1.6 8v będzie dobry.
Jeśli wybierasz się w góry, to nie zapomnij o łańcuchach Jeżeli wybieramy się w podróż, podczas której możemy napotkać nieprzejezdne i zasypane śniegiem drogi, warto zaopatrzyć się w łańcuchy przeciwśniegowe, które ułatwią nam pokonanie takich tras. Dodatkowo ...
Kierowco, nie daj się wiosennemu zmęczeniu Choć tzw. wiosenne przesilenie nie jest jednostką chorobową, wielu kierowców właśnie o tej porze roku skarży się na gorsze samopoczucie i uczucie zmęczenia. Jak wpływa to na zdolność prowadzenia i bezpieczeństwo jazdy? ...
tak to będzie pierwszy samochód dla mojej dziewczyny... Wcześniej jeździła trochę VW Golfem 3. I z tego co wiem do dosyć dobrze sie czuła w tym samochodzie... Lecz moja dziewczyna jest dosyć niską osobą ma 156 cm wzrostu...
Jak jeździła Golfem to akurat Uno jej się na pewno nie spodoba - to prosty i surowy samochód. Jeździłem trochę i było ok, naprawdę mi się podobał, ale jak później przejechałem się jeżdżąc na codzień lepszym samochodem to się zdziwiłem jak niewiele komfortu oferuje. Nie polecam. Za 5 tys.można kupić naprawdę le[szy samochód.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.