Myślałem nad Corsą, bo z mojego miasta i na zdjęciach ładna:
[link do Tablica wygasł]Nie wiem jak tam z korozją bo Ople podobno mocno rdzewieją? W tej chwili głównie rozglądam się za Punto/Bravo bo blachy z ocynkiem więc nie powinno być tragedii a cała reszta tania do naprawy. Chciałbym pojeździć kilka lat tym autkiem.
Np. :
[link do Tablica wygasł]:
Od handlarza, ale autko i tak by się u mechanika sprawdziło.
Albo:
[link do Tablica wygasł]Wysłałem mail'a i czekam na odpowiedź bo nawet nie jest napisane jaki silnik ma. Tak poza tym to wydaje mi się, że trochę zbyt tanie jest jak na ten rok/model/przebieg. Dziwne trochę to ogłoszenie.
Zastanawiałem się też nad Peugeot 106, małe zwinne (nie wiem czy nie za małe, miejsca z tyłu to chyba dla ludzi bez nóg), mało pali i wbrew obiegowej opinii o francuzach nie jest szczególnie awaryjne, podobno również dobrze zabezpieczona blacha, ale tu też się zastanawiam bo naprawa tylnego zawieszenia podobno bardzo droga z powodu konstrukcji (trzeba całą belke wymienić czy coś
![Zmieszany :?]()
), a zawieszenie to pewnie u mnie się będzie troszkę bardziej zużywać bo mieszkam przy fatalnej drodze (okoliczna dziatwa lubi na niej testować quady w okolicach maja
![Śmiech :lol:]()
), nie jest to długi odcinek i się wolno jedzie, więc pewnie ryzyka niema, no ale ..
Pewnie to tylko moja paranoja.
EDIT:
Albo takie coś mi ojciec pokazał:
[link do Tablica wygasł]:
Stare ale Toyota.