Miejskie auto do 27-30 tys.

05 Paź 2015, 12:52

Witam wszystkich serdecznie,

poszukiwania wciąż trwają, a ja z astry J zmieniłem aktualny target na kia cee'd 2010+ po FL z silnikiem 1.4 90-110km. Powiedzcie mi proszę, co myślicie o tym konkretnym autku i silniki? Robię krótkie miejskie dystanse, raz na dwa tygodnie dłuższe rzędu 100-200km. Autka szukam w leasing, wiec fvat 23% mile widziana co niestety skreśla mi bardzo dużo atrakcyjnych ofert od osób prywatnych.

W oko wpadło mi to autko:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Miał ktoś styczność z tym systemem start/stop? Więcej namiesza, jak wyrządzi dobrego, czy jest to atrakcyjna opcja? Autko fajnie wyposażone, na zdjęciach nie wygląda źle, powiem szczerze że wpadło mi w oko.

Gdyby ktoś był tak dobry i wypowiedział się co do tego autka wyżej, byłbym zobowiązany. Przeglądam też mazde 3, fiata bravo i astre J, ale chciałem góra 5 latka i tutaj pojawia się problem w tych pieniążkach.

Dzięki i pozdrawiam!
mark0v
Nowicjusz

Auto: Opel Astra F
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

05 Paź 2015, 13:09

Jak Ceed się pojawił to popatrz na Kie i30 (model bliźniaczy) np;
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - taka wersja tylko znaleźć w manualu.
Kieł
Stały forumowicz

Auto: Nie mam

05 Paź 2015, 13:58

Astrę GTC będzie bardzo dobra na twoje potrzeby, bądź dalej za astrą :D
roziom3388
Początkujący

Zdjęcia: 39
Auto: Honda Prelude
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak naładować akumulator?
    Ładowanie akumulatora to pozornie łatwe zadanie, jednak może nastręczyć pewnych trudności. Jak poradzić sobie z tym wyzwaniem? Przede wszystkim należy pamiętać, że akumulator może być ładowany jedynie prądem stałym. Dlatego ...