Miękki lakier - nadwozie

01 Lut 2011, 10:26

Chciałbym jeszcze raz zapytac na forum wszystkich,którzy znają się lub mieli do czynienia z takim problemem,który ja mam w tej chwili-chodzi mi o jakośc mojego lakieru w moim aucie. Przypomnę że rok temu zakupiłem nowe auto-FIAT LINEA i lakier w tym aucie pozostawia wiele do życzenia.Po roku użytkowania mam tyle zadrapań co w starym aucie nie uzbierałem przez 9 lat użytkowania,wystarczy podczas mycia nie spłukac wcześniej dobrze wodą a już powstają rysy nawet od śniego,którego tej zimy nie brakowało zarysowałem błotnik.Proszę wszystkich o opinę co mogę z tym zrobic gdzie się udac,czy są normy na twardośc lakieru.
Ostatnio edytowany przez wojtek 100, 02 Lut 2011, 00:14, edytowano w sumie 1 raz
wojtek 100
Nowicjusz

Miejscowość: radom

10 Lut 2011, 14:19

Polakierowano budę lakierem bezbarwnym niskiej jakości(wina producenta).

[ Dodano: 10 Luty 2011, 14:20 ]
Tzn.producenta auta.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Największy rozpraszacz kierowcy? Jazda na zderzaku
    Co najbardziej rozprasza kierowców podczas jazdy? Brytyjscy kierowcy twierdzą, że jest to widoczny we wstecznym lusterku samochód, który jedzie zbyt blisko nich. Jazda na zderzaku to problem również ...
    OffRoad Show Poland 2012 / relacja
    Po raz pierwszy w Polsce odyły się Targi Pojazdów 4x4 w Warszawie! Ogólnopolskie Targi Pojazdów 4x4 OFFROAD SHOW POLAND w Warszawie to innowacyjne przedsięwzięcie, wychodzące naprzeciw rosnącej rzeszy ...