Witam. Szukam dla siebie naprawdę zaawansowanego wideorejestratora. Natknąłem się na te dwa modele, które moim zdaniem byłyby najlepsze. Maksymalnie do 1000 zł - może być mniej oczywiście. Nie zależy mi na drugiej kamerze z tyłu, liczy się tylko przód który bardzo dobrze nagrywa w nocy i w złych warunkach atmosferycznych...bo w dzień słoneczny to raczej każda się spisuje świetnie.
Już gdzieś na forum pisałem że w takim przypadku warto jeszcze wziąć pod uwagę kamerę na przód marki Viofo A129PRO-G. Ma bardzo dobre parametry i jest mocno konkurencyjna dla tych które podałeś dodatkowo masz możliwość rozszerzenia jej w późniejszym czasie o kamerę na tył, jak byś się kiedyś na to zdecydował. Kamera ta ma też fajną regulację konta góra dół po jej przyklejeniu do szyby.
Jakiś czas temu miałem samochód z taką kamerką na chwilę i moim zdaniem bardzo dobrze spełnia swoje zadanie.
Jakość będzie podobna i tak naprawdę "laik" może nie zauważyć różnic między nagraniami z tych kamer. Ja jednak jak bym miął wybierać to wybrałbym Viofo A129PRO-G. W sumie chyba wszystkie z tych trzech sprawdzą się, pytanie jak mocno będziesz ingerował w szczegóły Minusem przy Viofo jest trochę mniejszy kąt widzenia niż przy pozostałych ale to czy Ci pasuje musisz już ocenić sam
To znaczy mi o nic innego nie chodzi, jak tylko o to, aby z tej kamerki było widać numery rejestracyjne samochodów w nocy. Kąty widzenia akurat nie są tak istotne. Liczy się tylko ta kwesita- jak dla mnie najważniejsza.
Astreuz napisał(a): aby z tej kamerki było widać numery rejestracyjne samochodów w nocy
Myślę, że tu różnica między tymi kamerami jest na tyle mała że możesz jej nie zauważyć zobacz sobie jeszcze obsługę ze smartfona bo ona się przydaje i nie musisz za każdym razem sięgać do kamerki.
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Japonia przestawia gospodarkę na wodór Władze Japonii widzą w wodorze sposób na obniżenie emisyjności gospodarki i niezależność energetyczną. Po dotychczasowych programach pilotażowych kraj ten przygotowuje się do szeroko zakrojonych działań na poziomie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.