Też tak myślałem (jak mój poprzednik), że to Ligier ale czyż nie zauważyliście, że Ligier na zdjęciu (Otomoto) i autko z notki (holenderskiej) mają inne loga (znaczki producentów). Ja myślę, że to autko to może dzieło jakiegoś z włoskich producentów skuterów (tak, tych "małych motorów") teraz producenci Ci produkują równiez małe autka. Życze rozwiązania tej zagadki, Pozdrawiam.
Zanim napiszesz o problemach z LPG - przeczytaj Po pierwsze - zimny silnik uruchamiamy na benzynie i dopiero jak temp. cieczy chłodzącej osiągnie około 30 stopni,to przełączamy na gaz.Silnik można uruchamiać od razu na gazie,pod warunkiem,że temp. cieczy chłodzacej ma ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.