Mini One D 2004,silnik 1.4d nie otwierają się drzwi pasażera

03 Lis 2013, 20:39

Witam. Mam taki problem: otwieram samochód poprzez centralny zamek pilotem i otwierają się tylko drzwi kierowcy, klapa tylna i wlew paliwa - nie otwierają się w ogóle drzwi pasażera. Dodam jeszcze, że z zamykaniem nie ma takiego problemu i próbowałem również wcisnąć przycisk otwierania na pilocie podwójnie bez rezultatu, a jak przytrzymam go dłużej to automatycznie otwierają się szyby. Ponadto, kiedy zamykam samochód pilotem z zewnątrz (przytrzymując przycisk) to szyby się nie domykają. Mało tego, Anty-Napad podczas jazdy działa wszędzie z wyjątkie drzwi pasażera. Co mogę w takiej sytuacji zrobić?
motocar1
Obserwowany

Prawo jazdy: 13 08 1983
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: mini one
Rok produkcji: 2004

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych
    Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
    Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych
    Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...