Dzień dobry Poszukuję autka 7 os rocznik od 2012-... Budżet najlepiej 30000 - max 35000 Zastanawiam się nad 1 Oplem zafirą c 2 Citroenem C4 grand Picasso 3 może Fiat freemont Standardowo użytkowane przez 5 osób jednak raz - dwa razy w miesiącu 7 osób Doradzicie niezdecydowanemu poszukiwaczowi .....
To już któraś moja prośba o pomoc w wyborze Do tej pory nigdy się nie zawiodłem .....ostatni zakup dzięki wam jeździ ze mną do dzisiaj ( mazda 6)
Zafira spoko, citroen tak sobie, freemont spoko - jest też bliźniaczy a tańszy dodge journey Popatrz na smax
A w ogóle co ci robi za różnicę czy kupisz 11 letnie auto a np. 13 letnie? Wybrzydzać rocznikiem nowy vs dwuletni to jeszcze rozumiem ale nie przy nastolatkach
Numer trzy nie nadaje się nie na auto dla 7 osób nawet na dosyć krótkie podróże. odrzuciłbym go na wstępie. Myślę, że najlepiej celować z tych trzech w Zafirę, Citroen jest ciekawym wyborem ale może być trochę bardziej problematyczny od numeru jeden z listy.
Samochód ma być w benzynie i np. pod LPG?
Największy komfort będzie w Chrysler Town&Country lub Dodge Grand Caravan ich silniki lubia się z gazem.
Silnik wolałbym benzyna plus gaz ale czy przez to nie stracę powierzchni w aucie ...Robię trasy w tyg do 10 km raz w miesiącu 400km . Nie wiem czy diesel byłby ok na takie km Też patrzę mocno w kierunku Zafiry aczkolwiek na co dzień poruszam się C5 II FL także sentyment do Citroena jest ...
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Autocasco dla motocykla - o czym pamiętać Jazda motocyklem kojarzy się z radością i przyjemnością, jednak nie można zapominać o potencjalnych ryzykach i nieprzewidzianych sytuacjach, jakie się z nią wiążą. Aby finansowo zabezpieczyć się przed ich skutkami, warto ...
Z tyłu dzieci Pokazałem żonie Chrysler Town&Country wpadł jej w oko przestrzenią w środku...... Jak już któreś auto wysunie się na prowadzenie pojawia się inne które przyciąga ..
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.