Mio 695LM niefortunna aktualizacja mapy Polski

10 Lis 2014, 18:48

Hej, prosiłbym gorąco o pomoc z nawigacją lub podpowiedź gdzie takiej szukać :(

Kupiłem właśnie Mio 695LM i po kilku minutowym użytkowaniu chciałem zaktualizować mapy.
Aktualizacja się ściągnęła oraz zaczęła się instalować na urządzeniu. Podczas instalacji program MioMore Desktop nieoczekiwanie się zamknął i aktualizacja częściowo nie doszła do skutku. Ponownie nie mogę już zaktualizować.
Polecono mi usunąć mapę polski z nawigacji i wgrać ją ponownie z płyty, ale nie mogę tego zrobić, bo nie mam klucza produktu, którego brakuje w moim pudełku. Klucz ten jest wymagany do instalacji polskich map na nawigacji. Załączam screen MioMore (klucz produktu jaki mam na opakowaniu DVD ma 15 znaków, a potrzeba 16, w przeciwnym razie otrzymuję błąd E00033).

Koniec końców, nie mam ani starej ani nowej mapy Polski.
"Inteligentne przywracanie" w MioMore skasowało mi zarówno Polskę jak i połowę innych krajów Europy (które pierwotnie miałem)

Serwis Mio nie odpisuje, a telefon mają wyłączony do "6. maja"

Wiecie może w jaki sposób mogę przywrócić urządzenie do stanu pierwotnego, aby ponownie je zaktualizować ze wszystkimi mapami Europy?

Z góry dziękuję:)
Pozdrawiam
fukacz
Obserwowany

Auto: Renault Megane

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BMW Vision ConnectedDrive 2011
    Majestatyczny koncept nadaje formę najnowocześniejszym technologiom oraz nowatorskim pomysłom, natomiast jego głównym zadaniem jest inteligentne zintegrowanie kierowcy, pojazdu i świata zewnętrznego. Wszystko to znajduje ...