02 Kwi 2015, 21:45
Każde auto dokładnie oglądałem. Czytałem w internecie, żeby np na śruby zwracać uwagę, np od maski niezdrapana farba znaczy, że nie było odkręcane. Już nie mówię nawet, że w almerze (gdzieś tam była wrzucona) były np. dwie różne.
Każdym autkiem, które oglądałem się przejechałem i to było pod tym względem najlepsze.
Ogólnie nigdzie nie napisałem, że wiem która oferta jest najlepsza, sam na początku przyznałem, że jestem laikiem a ta oferta wydawała mi sie najlepsza.
Na prawdę, liczę bardzo na Waszą pomoc, a nie na sarkastyczne komentarze.
Dziękuję za oferty, które wrzucaliście, były dla mnie pomocne, bo wiem w jakim kierunku zmierzać. Nawet z moim małym doświadczeniem widziałem, że część z tycha samochodów była w bardzo złym stanie na prawdę, chociażby taki metaliczny dźwięk silnika, aż szorstki. Tak jakby auto w ogóle nie miało oleju... To mi się wydaje złym znakiem.
Zapytam Was jeszcze raz, Waszym zdaniem to autko nie wytrzyma 2 latek i jakichś 30 tys km?
Co do belek, w tym autko są w dobrym stanie, ale to dlatego, że zostały wymienione.
Lakieru nie sprawdzałem, no bo 14 letnie mogło mieć swoje doświadczenia jak większość w takim wieku. Bardziej chodzi o to jak jest utrzymane.
Co byście na moim miejscu jeszcze jutro sprawdzili?
Dziękuję i pozdrawiam,