Mitsubishi Carisma I

18 Paź 2009, 00:02

Chciałbym sie dowiedzieć jak najwięcej o mitsubishi carismie jedynce, nie obchodzi mi jak bardzo lepsza jest dwójka i co zostało w niej poprawione bo mnie na nią poprostu nie stać.
Mam do przeznaczenia 10k, czy kupie za to w miarę dobrą Carisme?? I jednak prosiłbym o odpowiedzi od byłych albo teraźniejszych posiadaczy tego samochodu ponieważ oni wiedzą najlepiej i nie opierają swej wiedzy na stereotypach i pogłoskach jak niektórzy ;p Proszę o Pomoc, bardzo podoba mi się ten samochód :)
Ostatnio edytowany przez Zontas, 19 Paź 2009, 14:48, edytowano w sumie 1 raz
Zontas
Początkujący

Zdjęcia: 17
Miejscowość: Bielsko-Biała
Prawo jazdy: 25 01 2010
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Alfa Romeo 156 Sportwagon
Silnik: 1.9 jTD 115KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002

18 Paź 2009, 10:35

Za tyle to kupisz raczej złom, celuj w wersje po face liftingu. Zresztą co ja Ci będę mówił, nie ja tym będę jeździł :D
Helly
Początkujący

Miejscowość: Kraków

18 Paź 2009, 13:11

Ehh, po face lifttingu masz na myśli dwójke prawda...pisz konkretnie, a po za tym miałeś kiedyś to autko?? Bo jak nie to nie pisz mi streotypów jakie znasz z internetu bo ja też je znam...Znam także również mase stereotypów i poglądów na temat Lanosa...
Zontas
Początkujący

Zdjęcia: 17
Miejscowość: Bielsko-Biała
Prawo jazdy: 25 01 2010
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Alfa Romeo 156 Sportwagon
Silnik: 1.9 jTD 115KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002

18 Paź 2009, 13:39

Napisałem Ci jak jest, nie wiem czemu miałbym Ci odradzać coś co jest dobre. Za taką kwotę mogę Ci doradzić co najmniej 10 różnych lepszych aut bynajmniej nie Daewoo :P Zawsze staram się podchodzić obiektywnie do sprawy, a japońskie auta bardzo sobie cenie, jednak każdy mechanik mający trochę oleju w głowie powie Ci, że to nie zbyt udany model... Mogę Ci oczywiście powiedzieć, że autko jest super zajebiste, ale jak wiem, że coś jest złego w danym modelu to po prostu to pisze, bo przecież ja to wiem i tym autkiem nie będę jeździł, gorzej mają Ci co w temacie nie są za bardzo zorientowani. Tu chodzi raczej o pomoc i solidne podejście do sprawy, a nie kierowanie się stereotypami, raczej faktami ;)
pozdro
Helly
Początkujący

Miejscowość: Kraków
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...