Mitsubishi Colt CJ0 - Informacje

13 Sty 2011, 20:24

Chciałbym się dowiedzieć paru informacji o modelu z tematu. Niedawno tata taki właśnie mi kupił i jak narazie nim jeżdżę. Tylko nic o nim nie wiem. Czy moglibyście coś o nim napisać? Na necie ciężko coś znaleźć o tm modelu
huuuubert
Nowicjusz

Miejscowość: Częstochowa

14 Sty 2011, 17:37

Nie wiem kolego co cię interesuje? Ja mam takie samo auto tylko trochę wyciągnięte,hehe,ten sam silnik prawie wsio to samo pytaj konkretnie<spalanie,osiągi...>nie wiem.. :cool:
BVB GÓRĄ!!!!!
szczupak25
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Den Haag

15 Sty 2011, 17:46

Tak więc: chcę wiedzieć wszystko :wink: . Spalanie(chyba jest dosyć spore), osiągi, zawieszenie jakie jest, ogólnie. Wszystko, czego mogę się dowiedzieć. Bo nie wiem o nim kompletnie nic. Z góry dzięki :)
huuuubert
Nowicjusz

16 Sty 2011, 12:43

Ja mam tą swoją maszynę niecałe dwa miesiące więc też wszystkiego nie przekaże,
1.Spalanie: w zimie przy mroziku....nawet dycha,w cyklu mieszanym,jeżdżąc ekonomicznie trochę mniej,ale generalnie dużo jak na taki mały silnik,mam nadzieję że zejdzie to do 7 przy wyższych temperaturach.
2.Osiągi.....ferari nie przegonisz na pewno,nie mierzyłem nigdy czasu do setki,ale trochę by zeszło,hehe z drugiej strony nie można za dużo oczekiwać po samochodzie z 75 koniami,na autostradzie prędkość rzędu 120 jest optymalna według mnie,przy szybszej jeżdzie pali jak głupi a w środku trzeba pogłośnić radio bo słychać tylko silnik.
3.Zawieszenie,cóż za bardzo się na tym nie znam,mogę tylko napisać,że jazda jest komfortowa nie zauważyłem nic takiego do czego można by się doczepić :cool:
BVB GÓRĄ!!!!!
szczupak25
Początkujący
Awatar użytkownika

19 Sty 2011, 15:37

Ok. Tzle to wiem :smile: . Ale jak mi się coś popsuje, to będzie już kompletna klapa. Auto jest bardzo fajne (w porównaniu do mojego śp Peugeocika). W Peżociku, choć psuł się co jakieś 30 km, to wiedziałem, w co mam kopnąć, czym poruszać, lub ewentualnie co wymienić, żeby chodził. A tutaj? nie mam pojęcia zielonego. Może chociaż ma ktoś link do stronki, z której moge ściągnąc instrukcje? Bo autko jest sprowadzone z austrii, więc instrukcja jest po niemiecku. Proszę o pomoc :wink:
huuuubert
Nowicjusz

20 Sty 2011, 19:59

ewentualne części też do tanich nie należą....poszperam może coś ci znajdę,ale nie pękaj,od razu ci się nie popsuje :lol:

[ Dodano: 23 Styczeń 2011, 09:40 ]
a tak na marginesie zajżyj naforum MITSUMANIAKI :grin:
BVB GÓRĄ!!!!!
szczupak25
Początkujący
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nieoznakowane radiowozy BMW 330i xDrive
    Polska dołączyła do grona krajów, w których samochody marki BMW wspierają funkcjonariuszy Policji w realizowaniu ich wymagających obowiązków. Pierwsza pula 40 samochodów BMW 330i xDrive wyjechała ...
    Nowe VW Transportery T6 dla Policji
    Volkswagen Samochody Użytkowe, na zamówienie Komendy Wojewódzkiej Policji w Poznaniu, w procedurze przetargu publicznego, na początku grudnia dostarczył Policji flotę 100 Transporterów T6 z silnikiem ...

28 Sty 2011, 21:15

Ok. Dzięki. Ale odśwież temat, jak natkniesz się przypadkiem na tą instrukcje :)
huuuubert
Nowicjusz

23 Cze 2011, 10:30

Co do spalania to nie wiem skąd kolega to 10l wziął. Niedawno kupiłem samochód wlałem jakieś 20l i ujechałem 330km wniosek z tego że przy jeździe w mieście pali 6 z groszami dodatkowo jeżdżę na zimówkach.
Zastanawia mnie też co jaki czas wymienia się rozrząd w tym modelu?
chamakolej
Nowicjusz

Miejscowość: jawo