Znam dokładną długość jednego i drugiego. Colt nie jest za długi, ale może być, siedziałem w nim i by mi wystarczył z wielkości, z przodu jest spoko miejsca, z tyłu czasem można coś/kogoś przewieźć. Colt pewnie jakby później wychodził, jakoś inaczej ocenialiby standardy, to byłby segment B a nie C, tak jak kolejne generacje. Chodzi mi raczej, żeby się kończył za szybą po prostu, do max 4,3m powiedzmy. Wolałbym z segmentu C a nie B - nie biorę pod uwagę Polówek, Cors itp. OC bedę miał jako współwłaściciel z osobą, która ma pełne zniżki, ale mimo wszystko pojemność silnika nie za duża, żeby nie wydawać dużo na te opłaty, raczej <=1.6. Colt by mi pasował, bo jest lekki i ma dość spoko osiągi, nawet 1.3. Tylko nie wiem, czy to auto już się nie kończy z racji wieku i bycia Japończykiem. Ale może coś będzie bez dużej ilości rdzy jeszcze. W zasadzie o to mi chodziło w tym porównaniu Colt vs Stilo, że Stilo jest trochę nowocześniejszym autem i powinno trochę mniej rdzewieć, ale jakoś nikt o tym nie napisał, więc może z Coltem nie jest tak źle jeszcze
![Wink ;)]()
.
Dzięki za dotychczasową pomoc. Może odświeżę ten temat jak już konkretnie będę zarzucał jakimiś linkami do oceny
![OK :ok:]()
.