Hej,
osobiście jestem właścicielką tego autka od 2 lat więc mogę z całą pewnością polecić ci ten samochód. Oczywiście jak każde auto ma swoje wady a klipery mają trzy główne :
- po pierwsze to skrzynia biegów, bardzo często się sypią więc przy zakupie musisz na to zwrócić uwagę
- bardzo szybko ulegają korozji przednie kielichy ale wystarczy porządnie pospawać i masz spokój a i koszt takiej zabawy nie jest duży ( osobiście już to robiłam )
- trzecią wadą jest oś skrętu tego samochodu, która jest tragiczna ale do tego tez idzie się przyzwyczaić.
Ja mam silniczek 2 literki, 150 koni, bez turba oczywiście i z założonym gazem, którego odkąd kupiłam samochód ani razu nie odpaliła. Średnie spalanie po mieście to ok 12 litrów, chyba, że masz bardzo ciężką nogę to dodaj sobie jeszcze z 5. Na trasie udało mi się zejść do 9
Nie jest to typowy samochód na miasto więc nie spodziewaj się nie wiadomo jakiego komfortu jazdy - na dziurach strasznie telepie ale to standard przy sztywnych zawieszeniach. A tak poza tym to autko prowadzi się poprostu świetnie no i nei ukrywam, że zwraca na siebie uwagę
Mam nadzieję, że będzie ci się dobrze jeździło cliperem
Pozdrowieonka i zapraszam na zjazdy jeśli jesteś z okilić Wro
![Smile :)]()