Witajcie. Przedstawiam wam swój kolejny projekt, z bodajże września tamtego roku. Samochód był tuningowany na styl "democara" umieszczony na hali pokazowej wśród innych aut. Jako iż poniosła mnie fantazja, dodałem mu te śmieszne zęby we wlocie intercoolera. Eclipse był malowany od "zera" odbicia wzięte z tła oraz donora, niektóre domalowywane. Mam nadzieję że się spodoba. Proszę o komentarze
(nie)Wiadome zmiany w branży motoryzacyjnej Cenowa karuzela w branży motoryzacyjnej dopiero się rozkręca. Zmiany w mandatach czy cenach samochodów to nie wszystko. Modyfikacje czekają kierowców również w zakresie cen OC. Przeciętny koszt ubezpieczenia ...
Audi e-tron GT concept- wnętrze zrównoważone i bardzo współczesne Cztery drzwi, cztery fotele i 2,90 m. rozstawu osi. Wnętrze Audi e-tron GT concept zapewnia dużą dawkę codziennej praktyczności połączonej z doskonałą jakością. Funkcjonalne centrum wnętrza zlokalizowane jest z przodu, po ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.