Mitsubishi Galant 2.4 GDI jako 2 autko !

25 Mar 2012, 19:25

Witam .
Moi drodzy chciał bym sobie kupic galanta z 2000 roku kombi , ma 199 tys przebiegu zero rdzy i pelna ksiazke servisowa.
lecz lapia mnie pewne watpliwosci . Mianowicie : czy jest to samochod awaryjny , czy sa z nim jakied problemy (chodzi mi tu o silnik ,elektryka etc.), czy np jest on drogi w utrzymaniu itd.
Prosił bym o porade w tej kwesti , bo cena 7.700zl za taki samochod to naprawde nie duzo
Pozdrawiam
Saint
Obserwowany

Prawo jazdy: 20 10 1990
Auto: Fiat Punto 1.2 75KM

25 Mar 2012, 21:27

jak ktos dbal to napewno jeszcze pojezdzi , silnik dosc dobry i zrywny, tylko jak bedziesz chcial montowac w nim lpg to zapomnij zupelnie sie do tego nie nadaje , stylistyka rowniez bardzo mi sie podoba , dosc dobre samochody wg, mnie
bioly21
Zaawansowany

Miejscowość: malopolska
Prawo jazdy: 17 08 2002
Auto: Alfa159 , Civic VII

26 Mar 2012, 12:25

wejdź sobie na mitsumaniaki, może to auto któregoś z klubowiczów.
mstrucz
Aktywny

Miejscowość: Gdynia
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Efekt niewidzialnego Goryla - co to takiego?
    Czy można za bardzo skoncentrować się na jakimś zadaniu? Czy można nie zauważyć osoby przebranej za goryla? Badania naukowe pokazują, że tak(*). Nasz umysł eliminuje niektóre bodźce wzrokowe i słuchowe, żeby w pełni ...
    Jak odróżnić w dieslu pompowtryski od wtryskiwaczy?
    Postaram się wyjaśnić jak w prosty sposób sprawdzić jaki mamy układ zasilania czy są to zwykłe wtryskiwacze czy też pompowtryski. Opiszę tez znane mi zalety i wady takich rozwiązań. Trzeba pamiętać że silniki Silniki ...