Mitsubishi Galant ? A moze jakis inny Japonczyk ? (14k)

08 Maj 2009, 09:21

Czesc
Mam zamiar kupic auto za ok. 14.000 zl. i chce, zeby bylo z gazem (dobrym, tj. sekwencja najlepiej BRC, KME a V generacja to juz w ogole super). Zalezy mi na tym, zeby auto zbytnio nie korodowalo, bo przejrzalem juz kilka (Nissany Prima GT i Alma GTi) i za kazdym razem byl ten sam problem. Myslalem o Oplach w ocynku, ale u nich ceny juz troszke wyzsze, szczegolnie biorac pod uwage dobry gaz (malo kto instaluje sekwencje w Vectrach...). Ostatnio spodobal mi sie Galant, ale kompletnie nie wiem, czym to sie je. Czytalem tylko bardzo pochlebne opinie na autocentrum. Wydaje mi sie, ze rocznik najwazniejszy nie jest. Wazniejsza dla mnie jest niezawodnosc oraz nie jakies ogromne koszty paliwa. Powiedzmy ze 12l to gorna granica, tyle moje poprzednie auto palilo (Bravo 1.4 gaz[!!!]). Dobrze, zeby sie tez jakos ciekawie zbieralo, ale nie musze miec rakiety. Po prostu, zeby wyprzedzanie bylo bezpieczne.Oto moje typy Galanta. Co innego byscie polecili ?

[link do oferty na Allegro wygasł]

[link do oferty na Allegro wygasł]
hair of the dog
Nowicjusz

Miejscowość: łódź

10 Maj 2009, 09:17

Co do Galanta to najlepiej zobacz na stronkę mitsumaniaki.

Zamiast? Może Corolla albo Mazda.
Joter
Aktywny

18 Maj 2011, 22:51

z Galanta bedziesz zadowolony
fate
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: krs/wwa
Prawo jazdy: 0- 0-2007
Przebieg/rok: 13tys. km
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Targi TTM 2019
    Dla każdego mechanika i właściciela warsztatu targi branżowe to dobra okazja do obejrzenia najnowszych produktów i urządzeń do codziennej pracy. W jednym miejscu można zobaczyć, dotknąć, porozmawiać z producentem, ...