Mitsubishi Lancer, co sądzicie o tym autku ?

26 Wrz 2011, 17:27

Witam wszystkich, jestem zainteresowany kupnem Mitsubishi Lancer (wersja X ) 2.0, 140 km z silnikiem DID. Proszę was o opinie o tym autku co sądzicie na jego temat. Jakie są największe wady i zalety tego samochodu. Ten który zwrócił moją uwagę jest z końca 2007r a pierwsza rejestracja odbyła się na początku 2008 r, samochodzik pochodzi z Niemiec od pierwszego prywatnego właściciela, stan wizualny jest świetny natomiast chciałbym czegoś więcej dowiedzieć się od was na temat silnika i całej mechaniki pojazdu, na co warto zwrócić uwagę przy kupnie. Proszę o pomoc. P.S. nadmieniam, że samochód który obserwuje posiada filtr cząstek stałych - DPF, czy już to powinno mnie zrazić co do kupna tego samochodu ? Z góry dziękuję za odpowiedzi :wink:
Czubex
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Nowy Duster 2018: w 100% zmieniony design nadwozia
    Wszystkie zewnętrzne elementy zostały przeprojektowane i zyskały bardziej wyraziste kształty, które podkreślają siłę charakteru auta. Wnętrze Nowego Dustera oferuje wyższy poziom komfortu bez kompromisów. Zdecydowanie ...