Witam zamierzam w najbliższym czasie zakupić auto do 27 tysięcy zł. Znalazłem 2 ogłoszenia które przykuły mi uwagę. Autem będę jeździł zazwyczaj w mieście, ale także czasem w trasie, Planowany przebieg to 15 tysięcy rocznie. Auto benzynowe. Czytałem już wiele opinii, ale jednak, jak będzie ich więcej to nie zaszkodzi, a może zaproponujecie mi coś innego, oto auta które mi wpadły w oko:
Fotograf Lancera nie grzeszy inteligencją - kto normalny robi zdjęcia autu, które chce sprzedać, w ciemnym garażu? mimo wszystko propozycja lepsza od Octavii Z innych może Chevy Cruze? Renault Fluence?
Moc i ekonomia, czyli hybrydowa wersja Toyoty Yaris Cross pod lupą Już po kilku miesiącach od rynkowego debiutu stało się jasne, że Toyota Yaris Cross pretenduje do miana europejskiego bestsellera. Rok po premierze, prognozy się sprawdziły - Japończycy trafili w dziesiątkę, bo miejski crossover ...
Renault Berlinette Alpine A110 i trochę historii w sporcie Berlinette A110 zaprezentował Jean Rédélé na salonie samochodowym w Paryżu w 1962 roku. Samochód wzorowany na modelu Alpine A108 zyskał na stylu i stał się bardziej rasowy za sprawą bardziej płaskiej ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.